Când pisica nu-i acasă, la sediul Kooperativa 2.0, colegii joacă samba pe masă :)

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

În rol de pisică, de data aceasta a fost Dana. În singura zi în care n-a venit cu mine la birou, la sediul Kooperativa 2.0, petrecerea Ballantine's Brasil a aterizat fix pe biroul ei :)

Motivul acestei petreceri ad-hoc de la sediul Kooperativa 2.0 a fost lansarea pe piață a unui nou sortiment Ballantine’s numit Ballantine’s Brasil.

Procesul de producție al noului produs Ballantine’s Brasil este pe cât de simplu, pe atât de interesant. Cojile uscate de lime, aduse în distileria din Scoţia tocmai de pe tărâmurile Braziliei, sunt adăugate în butoaie de stejar atent selecționate. Peste cojile de lime se toarnă whisky, iar, împreună, sunt lăsate să se odihnească până ce uleiurile naturale din coaja de lime sunt infuzate perfect în băutură. Rezultatul? O combinație delicată între aroma naturală şi răcoritoare a lime-ului şi notele dulci şi cremoase de vanilie, măr și miere ale whisky-ului scoțian.

După ce am fost familiarizați cu atmosfera braziliană în ritmuri de samba, am degustat două cocktailuri concept: Highland Samba, în care whisky-ul scoţian se mixează cu limonadă şi se serveşte cu gheaţă şi două felii proaspete de lime și Glen Rio, care propune o combinație inedită de Ballantine’s Brasil şi suc de mere.

Ballantine’s încurajează servirea noului whisky în stilul Mix it with Brasil, printr-o serie de tutoriale video pe care consumatorii le pot viziona pe www.ballantinesbrasil.com, pentru a se inspira şi crea propriile cocktail-uri Ballantine’s Brasil.

11802814_1020284371317749_6664668704029964120_o

Colegu’ Chinezu’ a surprins și el, poate un pic prea în amănunt 🙂 atmosfera ”ședinței” de la birou!

Sursa fotografii: facebook.com/ballantines.romania

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.