VIDEO: Evoluția sunetului în cinematografe

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

De la mono, la stereo, la 5.1, apoi 7.1 și cea mai nouă tehnologie Dolby Atmos care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente.

În sala Ultra, Grand Cinema & More aduce începând cu luna aprilie 2015, în premieră pentru România, sistemul audio Dolby Atmos, folosit la scară largă de către producătorii de la Hollywood. Platforma Atmos este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente. Sistemul revoluționar permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui în funcție de acțiunea filmului, oferind o ambianță sonoră de un realism care îți taie respirația.

Sala Grand Ultra_2

O atenție specială a fost acordată și ecranului de tip „screen silver”, cu formă concavă, ideal pentru o experiență vizuală optimă. Atât culoarea argintie, cât și textura și forma sunt special alese pentru a oferi spectatorilor o calitate excepțională a imaginii.

Sala Grand Ultra

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.