A fost o dată ca niciodată. O singură dată. VUNK în Orașul Minunilor

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Pe 3 octombrie 2014 la Sala Polivalenta din Bucuresti, VUNK a susținut un nou concert de zile mari, în fața unei audiențe de peste 5000 de spectatori. Iată mai jos câteva dintre cele mai spectaculoase momente din concertul "VUNK in Orasul Minunilor" pentru care s-a muncit aproximativ 3 luni cu o echipă formată din peste 300 de oameni.

VUNK a continuat astfel seria de celor mai spectaculoase concerte românești din ultimii ani, după ce anul trecut, tot la Sala Polivalentă a susținut concertul VUNK 31013 #AșaȘiShow.

concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-337

În seara concertului am ajuns la Sala Polivalentă exact la fix cât să îi văd în deschidere pe prietenii de la byron. Înaintea lor fuseseră cei de la Blackstar, dar pe ei n-am apucat să îi văd. Mi-ar fi plăcut ca în timpul concertului byron să se închidă măcar o parte din luminile din sală. S-ar fi creat o atmosferă mai propice pentru recitalul lor. Bănuiesc că nu s-a putut din motive obiective, accesul în sală fiind probabil unul dintre ele.

concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-143

Concertul de anul acesta, „VUNK in Orasul Minunilor”, a fost inspirat de o poveste scrisă de Cornel Ilie. Pe tavanul Sălii Polivalente a fost proiectată, prin filme animate, povestea care a inspirat show-ul „VUNK in Orasul Minunilor”. Iată mai jos una din proiecțile care au desenat lumea de basm în seara concertului:

Alături de cei patru membri VUNK pe scenă au mai fost și instrumentiștii Bobby Stoica (pian), Dan Incrosnatu (percutie), Dan Nicolau (trompeta) și Răzvan Ilie (fratele lui Cornel Ilie, la chitară).

concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-262

Anul acesta, ca invitați speciali, VUNK i-a avut pe Maria Radu, Natalia Barbu și Roman Iagupov (solistul trupei Zdob si Zdub).

concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-321

concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-434

Fotografiile din acest articol au fost realizate de colegul meu de la blogdefotografie.ro, Dragoș Asaftei.

Dragoș a fost fotograf oficial al evenimentului, având acces în backstage și pe scenă atât în seara concertului cât și în zilele dinaintea acestuia, în perioada pregătirilor. Rezultatul este pe măsură: povestea concertului Vunk în Orașul Minunilor o puteți citi și vedea în fotoreportajul publicat pe blogul lui.

concert-vunk-orasul-minunilor-low-res-355

Proiectul ORAȘUL MINUNILOR a început cu luni de zile înaintea concertului și continuă și acum aici: https://orasulminunilor.ro/

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.