Viralele săptămânii: fantoma lui Senna la Suzuka, școala vieți cu un singur i și un ghid absolut necesar pentru orice bărbat adevărat

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

Fantoma lui Senna la Suzuka

În 1989, Ayrton Senna stabilea recordul mondial pentru cel mai rapid tur de pistă, la Suzuka, în calificările Marelui Premiu al Japoniei cu un timp de 1 min 38 sec 041, conducând un monopost McLaren-Honda.

24 de ani mai târziu, Honda a luat datele de atunci și a recreat la Suzuka legendarul tur de pistă al lui Ayrton Senna. A montat de-a lungul pistei, exact pe linia traseului lui Senna, un șir de reflectoare și boxe, legate în serie. A invitat spectatorii pe circuitul de la Suzuka în timpul nopții pentru ca efectul să fie maxim. Pe baza datelor din 1989 și a tehnologiei actuale, cei de la Honda au recreat prin sunet și lumini, un efect care a dat senzația că pe circuitul de la Suzuka conducea prin fața spectatorilor fantoma mașinii lui Ayrton Senna.

Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Cumpărați cât mai repede spațiul acesta publicitar! Cu cât mai repede, cu atât mai bine! Nu de alta dar…
the-sooner-the-better
Sursa: webcultura.ro

Școala Vieți, cu un singur i

Ce zici boss? Ai picat iar bacu? A zis tac-tu că tre să te-angajezi dacă nu intri la facultate? Hooo, nu te panica! Mai a o șansă dacă nu vrei să muncești: VINO LA ȘCOALA VIEȚI! CARE O FACE TOȚI BAIEȚI!!!

Un videoclip realizat de echipa de comedianți Sector 7

Singurul defect al clipului ar putea fi faptul că le va confirma multora că vorbesc și scriu corect. În rest, să facem bine să nu fie rău!

Din nou LG, de data aceasta cu altă farsă

Săptămâna trecută scriam despre farsa din lift, de data aceasta este vorba despre o altă farsă. LG a montat un ecran care simula o fereastră a unui birou și a filmat câțiva oameni care credeau că vin la un interviu de angajare. Continuarea în clip.

Un ghid absolut necesar pentru orice bărbat adevărat

Imaginează-ți că ești pe câmpul de luptă, cu cel puțin 100 de ani în urmă. Camaradul tău suferă de cangrenă la braț și singura soluție este să îi amputezi brațul. Nu ai mai făcut asta niciodată, dar nu trebuie să îți faci griji. Te uiți încet prin raniță, dai peste acest minunat ghid, și te pui pe treabă!
Partea bună este că dacă urmezi pașii corecți, la final poți bea liniștit un brandy cu tovarășul tău!
gentlemens-guide-to-amputation
Sursa: https://imgur.com/zVrVM

Viralele săptămânii reprezintă o selecție de articole, fotografii, filmulețe descoperite prin intermediul conturilor mele de pe rețelele de socializare Facebook, Twitter, LinkedIn și Flipboard.

Dacă ți-a plăcut te poți abona mai jos ca să primești prin email notificare despre următoarea dată când scriu în această secțiune.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.