Viralele săptămânii: o iluzie optică, un Woody Harrelson salvând Roşia Montană, o broască la lansarea NASA şi altele

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

O iluzie optică, un Woody Harrelson salvand Rosia Montana, o broască la lansarea sondei lunare LADEE, spotul Nivea Brazilia cu încărcătoare solare de telefon, reclama din lift cu care LG şi-a speriat clienţii, cea mai simpatică fotografie din istoria baseball-ului și tipa căreia i-au luat foc pantalonii în timpului unui dans a apărut în emisiunea lui Jimmy Kimmel

1. Iluzie optică

Priviți mai întâi pozele separat. Apoi priviți din nou animația dar cu ochii îndreptați spre crucea din centrul imaginii. Imaginile din lateral vă vor apărea de data aceasta ușor deformate, aproape ca niște caricaturi.
iluzie-optica
Sursa: https://www.sadanduseless.com/

2. Woody Harrelson Save Rosia Montana

Mai întâi a apărut poza de mai jos aici (are peste 8000 de share-uri):
woody-harrelson-save-rosia-montana
Apoi a apărut poza de mai jos aici:
barack-obama-save-rosia-montana
Mă aștept ca în curând și directorul RMGC, Dragoș Tănase, să apară într-o poză salvând Roșia Montană, ceva de genul pozei de mai jos:
dragos-tanase-rmgc
Pentru poza de mai sus am folosit poza de aici și un pic de Photoshop.

3. NASA confirmă că broasca din poza de la lansarea sondei lunare LADEE este reală

O poză norocoasă. Unii zic că nu sunt siguri că și broasca a fost la fel de norocoasă. Eu zic că măcar viața ei a avut un sens. Și peste 22.000 de share-uri 🙂
NASAFrogArrow
Sursa foto: mashable.com

4. Spotul Nivea Brazilia cu încărcătoare solare de telefon

Nivea Brazilia a lansat un spot viral prin care prezintă o soluție ingenioasă de a sta toată ziua la plajă: reclama pe print care îți încarcă telefonul.

Sursa: https://www.facebook.com/photo.php?v=153451628182046

5. Reclama din lift cu care LG şi-a speriat clienţii

Cei de la Adevărul titrează ”Atât de real, încat e înfricoşător”. Ce poți spune mai mult? 🙂

6. Cea mai simpatică fotografie din istoria baseball-ului?

Este extraordinar cum fiecare față din poza de mai jos exprimă altceva, o altă stare, o altă poveste. Dacă ar fi regizat această fotografie n-ar fi ieșit așa de bine! Fotografia a fost realizată de Jim Davis de la The Boston Globe în timpul meciului dintre Red Sox și Orioles de săptămâna trecută.
GettyFoulBall
Sursa: mashable.com

7. Tipa căreia i-au luat foc pantalonii în timpului unui dans a apărut în emisiunea lui Jimmy Kimmel

Cu o săptămână înainte, clipul în care unei tipe îi luau foc pantalonii făcea furori pe internet și a fost preluat inclusiv de mari televiziuni din State. Clipul poate fi vizionat pe Youtube aici și a strâns până acum peste 12 milioane de vizualizări. Tipa respectivă a apărut de data aceasta ca invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel iar videoclipul original a fost lăsat să ruleze până la capăt, dezvăluind faptul că, de fapt a fost o farsă pusă la cale de însuși Jimmy Kimmel, iar tipa din videoclip este cascador profesionist.

Sursa: mashable.com

E interesant cum o farsă poate să fie luată de bună în era în care dacă ceva e viral atunci e îndeajuns de real.

Viralele săptămânii reprezintă o selecție de articole, fotografii, filmulețe descoperite prin intermediul conturilor mele de pe rețelele de socializare Facebook, Twitter, LinkedIn și Flipboard.

Dacă ți-a plăcut te poți abona mai jos ca să primești prin email notificare despre următoarea dată când scriu în această secțiune.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.