Ziua de ieri a fost pentru unii un alt sfârșit al lumii, pentru alții ziua în care s-a lansat iPhone 4S in România. Pentru mine a fost prima zi a festivalului de folk de la Alba Iulia.

Ziua a început cu o conferinţă de presă îmbrăcată în cafea cu folk.

A continuat cu vizionarea unui scurt-metraj şi jumătate :) în autobuzul cu filme, o cursă regulată care funcționează în Alba Iulia pe toată durata festivalului.

După amiază i-am ascultat încântat pe primii cinci concurenți ai festivalului de anul acesta: Alexandra Andrei, Ioan Mateiciuc, Laura Todică, Icarus, Cosmin Vaman. Aveți mai jos înregistrarea celor zece piese (folosiți butonul de next pentru navigarea între piese)

Seara s-a încheiat cu recitaluri senzaționale. Au urcat pe rând pe scenă: Alexandra Sidor, Vali Șerban și Ziua de Mâine, Adrian Ivanițchi, Cristian Bațu, Ioan Gyuri Pascu și The Blue Workers.

Au rămas impresionați la propriu și se vede acest lucru din felul în care au relatat primele impresii: Feri Teglas, Bogdan Beșliu, Marius Rusu, Hoinaru, Diana Câmpean, Nebuloasa, Marius Matache, Ovi Sîrb, Auraș Mihai, Makavelis, Jorjh

Organizatorul evenimentului este Consiliul Județean Alba.

Parteneri în organizare sunt Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Alba Mall, Art Cafe Downtown.

Ai ceva de zis despre asta? Fii primul care lasă un comentariu.

Views 3

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!