NeoTech, un nou proiect crypto românesc, se bazează pe tehnologia viitorului în administrație: Smart Cities

Timp de citire: 5 minute

Vlad Dulea

NeoTech, un nou start-up românesc în domeniul criptomonedelor, a lansat la sfârșitul săptămânii trecute pe piață platforma digitală neotech.finance, prin care oferă acces investitorilor la achiziția monedei virtuale (simbol NEOT) în faza de presales.

Tokenul NEOT, emis în 250 milioane bucăți, va fi listat în primul trimestru al anului viitor. În etapa de pre-sale, tokenii NEOT sunt puși la vânzare la valori începând de la 0,25 dolari/token și pot fi deja achiziționați de pe site-ul neotech.financeContractul inteligent este dezvoltat pe platforma Binance Smart Chain, fiind avute în vedere integrări accelerate cu alte infrastructuri blockchain, prin punți de legătură.

În primul trimestru al anului 2022 contractul inteligent va trece la etapa de vânzare publică pe o serie de platforme de trading internaționale.

Dorim ca prin acest token să oferim oportunități de investiții smart atât pentru români, cât și pentru investitori la nivel mondial. Vorbim, în ultimii ani, din ce în ce mai mult despre digitalizare și orașe inteligente și constatăm o dezvoltare exponențială post-pandemie în acest domeniu. Cu siguranță tehnologia blockchain, aplicată soluțiilor de digitalizare de tip Smart City, va revoluționa modul în care se vor dezvolta orașele noastre.” – a declarat Doru Borșan, CEO NeoTech.

Contractul inteligent a fost conceput cu o utilitate în piața reală. Pe viitor, el va putea fi utilizat în achiziționarea serviciilor Smart Cities Technologies SE (în România prin NeoTech City), companie din domeniul tehnologiilor digitale smart city și a inteligenței artificiale. Planurile pe termen scurt și mediu sunt integrarea tehnologiilor NFT (non-fungible tokens) dezvoltate intern, oferirea unei platforme integrate incluzând un portofel digital și o bursă proprie de tranzacționare a tehnologiilor create.

Nu doar pentru România, ci pentru lumea întreagă, tehnologiile și proiectele de tip ‘smart city’ sunt prioritare. Pandemia a accelerat digitalizarea și din ce în ce mai multe zone din sectoarele public și privat dezvoltă și implementează ecosisteme creativ-inteligente. Suntem într-o rețea mondială, cu proiecte și finanțări de miliarde de euro. România este pe aliniamentul smart și salut NEOT, prima criptomonedă cu o extensie puternică și aplicabilitate reală în tehnologii care azi aduc plus valoare atâtor comunități din România și din străinătate.” – a declarat Ioan Gâf Deac, Smart City Strategy Expert.

Fondatorul NeoTech este Doru Borșan, un om de afaceri român care a fondat compania Smart Cities Technologies SE cu sediul în Munchen, Germania. Cu un capital social de 15 milioane de euro, compania deține, în acest moment, exclusivitatea produselor și tehnologiilor Novitas 3D City în România, Bulgaria, Ungaria, Italia, Rusia, Orientul Mijlociu – Regatul Hașemit al Iordaniei, Regatul Arabiei Saudite, Regatul Oman, Regatul Qatar, Emiratele Arabe Unite, Emiratul Kuweit, Republica Arabă Egipt, Regatul Maroc, Regatul Bahrain și Tunisia. Însă își face simțită prezența și în SUA.

“În urmă cu doi ani am intrat pe piața americană, ceea ce pentru noi înseamnă foarte mult ca recunoaștere, ca imagine, am procesat orașe precum Chicago, Washington, Miami, iar în cazul New York-ului este singurul client din lume unde mașina nu se oprește, filmăm încontinuu”, a declarat CEO Smart Cities Technologies SE.

Smart Cities Technologies SE deține, astăzi, o flotă de 120 de mașini. În interiorul unui oraș, spre exemplu, sistemul permite utilizatorilor să vadă unde se află rețelele de apă potabilă, apă uzată, gaz metan, energie electrică, internet, să identificăm mobilierul stradal – câte coșuri de gunoi, bănci și altele sunt într-o zonă -, ce arie dintr-o șosea este degradată și multe alte informații utile pentru administrarea unui oraș, informații care permit gestionarea eficientă a infrastructurii rutiere și edilitare și, de asemenea, intervenții inteligente. 

NEOT, noua monedă crypto lansată zilele acestea, va putea fi folosită ca metodă de plată pentru serviciile NeoTech, oferind printre avantaje plățile instant, fără comisioane bancare și un ecosistem care permite remunerarea și acordarea de discounturi semnificative pentru membrii NeoTech Smart Cities.

Pentru mai multe informații despre proiect, accesați platforma neotech.finance sau conturile de socializare Neotech (Facebook, LinkedIn, Telegram, Twitter).

Atenție:
Înainte de a investi în criptomonede, recomand să te asiguri că înțelegi cum funcționează piața cripto și că îți poți asuma riscul ridicat de a pierde bani.
Prețul criptomonedelor poate să înregistreze variații semnificative și, ca atare, acestea nu sunt potrivite pentru orice investitor.
Tranzacționarea cripto-monedelor nu este supravegheată de niciun organism de reglementare al UE.
Capitalul tău este expus riscului, prin urmare recomandarea este să riști doar capitalul pe care îți permiți să-l pierzi.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.