Rezultatul uluitor dintre tehnologia Deepfake AI și un actor care imită perfect 20 de celebrități

Timp de citire: 1 minut

Vlad Dulea

Jim Meskimen este unul dintre cei mai talentați actori imitatori din America. Recent a scris un poem intitulat ”Pity the Poor Impressionist” despre viața de actor imitator (”impressionist” în eng.) pe care a ales să îl recite în fața camerei imitând vocile și gesturile a 20 de actori și celebrități. Peste această interpretare a intervenit Sham00K, un specialist în VFX (efecte vizuale) care a folosit Deepfake AI, tehnologia care permite înlocuirea unei fețe cu alta într-un video dacă există destule imagini din unghiuri similare.

Jim Meskimen îi imită în clip pe John Malkovich, Colin Firth, Robert De Niro, Tommy Lee Jones, Nick Offerman, George Clooney, Christopher Walken, Anthony Hopkins, Dr. Phil, Nicholas Cage, Arnold Schwarzenegger, Morgan Freeman, Bryan Cranston, Christoph Waltz, Joe Pesci, Jack Nicholson, George W. Bush, Ian McKellen, Ron Howard și Robin Williams.

Lui Sham00K i-au fost necesare 250 ore de muncă, peste 1200 ore de înregistrări video, 300000 fotografii și aproape 1 terabyte de informații pentru a crea varianta finală.

În video-ul de mai jos puteți vedea și cum a fost creat videoclipul cu ajutorul tehnologiei Deepfake AI.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.