Primesc această întrebare destul de des pe email, așa încât am hotărât să scriu un articol despre asta care poate fi util celor care sunt interesați să își facă un blog sau un site și nu știu de unde să înceapă.

Dacă nu ai niciun buget disponibil și vrei doar să testezi ce înseamnă bloggingul, îți recomand să îți faci un cont gratuit pe https://wordpress.com/

Cu un template gratuit de acolo poți pune bazele unui blog cu adresă de genul siteultau.wordpress.com

wordpress

Dacă dorești să investești într-un domeniu propriu, atunci ai nevoie de:

  • Achiziționarea unui domeniu (preferabil .ro) și a unui pachet de găzduire. Îți recomand http://bit.ly/domenii-gazduire (găzduire găsești de la câțiva euro pe lună, iar domeniu de la 25 de euro)
  • Apoi ți-aș recomanda să îți găsești un template premium pentru blogul tău (costă cam 60-75 eur) și poate fi luat de aici: http://bit.ly/template-pentru-wordpress

Dacă nu te descurci din punct de vedere tehnic cu toate astea ar trebui să plătești un specialist pentru servicii de instalare și setare inițială ale blogului, aici incluzând și adaptările template-ului (logo, traduceri etc).

Aici te pot ajuta eu și agenția mea. Aceste servicii, în funcție de complexitatea blogului/site-ului, costă începând de la 150 EUR (estimare de lucru: 6 ore x 25 eur/oră).

Dacă dorești, te pot ajuta și cu achiziționarea domeniului, a serviciului de găzduire și a template-ului.

Trimite-mi un email pe adresa vlad@dulea.ro și discutăm mai multe acolo.

Ai ceva de zis despre asta? Fii primul care lasă un comentariu.

Views 591

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
324 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!