Ai obosit să te simți obosit?

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Deficitul de vitamina B12 se poate dezvolta lent, cauzând simptome care apar treptat și se pot intensifica în timp sau se poate instala rapid. Simptomele pot include: senzație de oboseală sau chiar extenuare, de scădere a capacității de concentrare și a memoriei, senzații stranii, amorțeală, furnicături la nivelul mâinilor sau picioarelor, dificultate la mers (impiedicare, probleme de echilibru).

Ce este vitamina B12?

Vitamina B12 este o vitamină hidrosolubilă, esențială pentru organism. Vitamina B12 nu poate fi sintetizată de către organism și, de aceea, este nevoie de un aport extern de produse care conțin vitamina B12. Vitamina B12 se găsește aproape exclusiv în alimente de origine animală, cum ar fi peștele, fructele de mare, carnea, ouăle, produsele lactate. O cantitate mare de vitamina B12 conținută de diversele tipuri de alimente consumate, nu reprezintă o garanție a atingerii necesarului zilnic de substanță activă necesară organismului uman.

Ce este B12 ››ANKERMANN‹‹® Vital?

B12 ››ANKERMANN‹‹® Vital este un supliment alimentar produs de WÖRWAG Pharma, o companie germană care și-a construit de-a lungul timpului un renume foarte bun. WÖRWAG Pharma este o companie activă pe plan internaţional cu valorile unei afaceri de familie.

Un aport adecvat de vitamina B12 este esențial pentru:

  • funcționarea normală a sistemului nervos
  • menținerea sănătății psihice
  • metabolismul energetic normal
  • reducerea oboselii și extenuării.

Produsul B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital se găsește începând cu finalul anului 2017 în principalele lanțuri de farmacii din București și din țară.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.