(VIDEO) Cum arată un antrenament XBody la studioul Pure Shapes din București

Timp de citire: 5 minute

Vlad Dulea

Articolul acesta putea să se numească, la fel de bine, și ”CUM AM SLĂBIT 10kg ÎN 4 LUNI ȘI PESTE 10cm ÎN TALIE” dar ar fi fost oarecum incomplet pentru că articolul este despre XBODY iar XBODY a fost doar una dintre cele trei componente ale procesului de slăbire și tonifiere (alături de tenis și alimentație), dar o componentă foarte importantă care m-a ajutat extrem de mult și veți înțelege în continuare de ce.

Când am primit invitația de a testa ședințele de antrenament XBody, primele lucruri care m-au atras au fost timpul redus al unei ședințe (20 de minute) și faptul că faci excercițiile supravegheat non-stop de un antrenor personal. Ședințele sunt unu-la-unu, ești doar tu și antrenorul. Apoi am descoperit și restul avantajelor care țin tot de comoditatea personală: echipamentul de antrenament, prosoapele și produsele de igienă personală și cosmeticele premium, sunt toate puse la dispoziție de către studio. Eu nu trebuie decât să îmi aloc 45-50 de minute (atâta durează de când ajung, până mă schimb, fac antrenamentul de 20 de minute, masajul EMS de 2 minute și apoi dușul de după antrenament și reechiparea în hainele de stradă) și să mă țin de treabă. Rezultatele se văd destul de repede (așa se poate vedea și mai jos în videoblog): 5 kg în minus în primele două luni și aproape 8 cm mai puțin în talie. După 4 luni mă apropii deja de 10kg în minus față de momentul în care m-am apucat.

Antrenamentul de XBody folosește tehnologia EMS (electrostimulare musculară). Este un echipament care transmite impulsuri ce contractă principalele grupe de mușchi în timp ce tu faci exerciții obișnuite de fitness. Cele 20 de minute de antrenament XBody pot echivala până la 2 ore de fitness obișnuit. Este un gen de antrenament potrivit cel mai mult persoanelor cu un program aglomerat care doresc totuși să aloce măcar 45 de minute pe zi pentru activitate sportivă. Eu merg (cu mici excepții) de trei ori pe săptămână, adică o dată la două zile. În restul zilelor joc tenis 1-2 ore.

Oamenii din jurul meu au văzut schimbarea. Aproape 10 kg în patru luni nu pot trece neobservate. Mă simt mai bine, mușchii sunt mai tonifiați, hainele stau mai bine pe mine și, încet-încet, mă îndrept spre zona în care nu voi mai fi supraponderal. Am 38 de ani și mă lupt cu greutatea de mai bine de 10 ani. În urmă cu 8-10 ani aveam 95 de kg și eram încadrat la obezitate. Purtam haine măsura XL. Acum am ajuns la 75 de kg și port deja haine măsura M. La înălțimea mea de 1,73 cel mai sănătos ar fi să ajung să am undeva între 63 și 73 kg (maxim). Nu mai am mult. Voi continua să fac sport și să am grijă la alimentație chiar și după ce ajung la greutatea optimă pentru că, știm cu toții cei care am încercat cel puțin o dată să slăbim, cel mai greu nu e să dai jos niște kilograme ci să te menții, după ce ai slăbit, la o anumită greutate.

Lumea mă întreabă dacă recomand XBody. Îl recomand dar nu oricum și nu oriunde. Trebuie să faci asta, în primul rând, sub supravegherea și îndumarea unor profesioniști. Asta este ceea ce am găsit eu la studioul Pure Shapes.

Faptul că, după primele două luni, mi-am prelungit abonamentul cu 1 an spune, zic eu, destul de multe de la sine. Dar ca orice activitate, dacă îți place sau nu este ceva subiectiv. Trebuie să testezi, să vezi dacă ți se potrivește atât ca activitate, dar mai ales ca stil de viață. Ai avantajul că studioul Pure Shapes este situal central (zona Unirii-Nerva Traian) și are o plajă orară suficient de mare încât să îți găsești un interval care ți se potrivește (de luni până vineri de la 08:00 la 22:00 și sâmbăta de la 08:00 la 16:00).

Celor de la Pure Shapes le-a plăcut atât de mult vlog-ul făcut de mine încât s-au hotărât să ofere cititorilor mei un preț special pentru ședința de probă: 30 de lei, în loc de 40 de lei. Dacă vrei să beneficiezi de această ofertă completează formularul de programare la ședința de probă disponibil aici iar când ajungi acolo spune-le că ai citit acest articol și că dorești prețul special de 30 de lei, în loc de 40.

În afară de site (www.pureshapes.ro) studioul Pure Shapes are și pagină de facebook https://www.facebook.com/pureshapes/ pe care postează constant articole de specialitate și cele mai noi oferte, dar cel mai important este că acolo puteți adresa direct specialiștilor din echipa Pure Shapes toate întrebările despre XBody pe care le-ați putea avea. La mine nu a fost cazul pentru că am vorbit direct la studio cu ei dar am înțeles din experiențele altora că răspund la toate întrebările într-un interval de timp relativ decent.

Vezi vlog:

XBody sector 3

Studioul Pure Shapes este situat pe Bulevardul Unirii la nr. 57, Bl. E4, Sc. 4, Et. 1, Ap. 92, Sector 3, Bucuresti și cei de acolo pot fi contactați la telefon 0728.028.828.

Adaugă un comentariu

  • Am un prieten ce merge de vreo 2 luni la xbody, dar eu personal nu il vad mai slab(si nu o zi cu rautate). El zice ca se simte mai energic si ca are mai multa rezistenta la efort. Intradevar, altceva nu mai face, un sport sau sa aiba grija ce mananca. Oricum el e foarte multumit pentru faptul ca se simte bine.

    • Vlad Dulea

      eu am deja 13 kg mai puțin de când am început, dar sunt atent și la ceea ce mănânc. e o combinație de nutriție cu sport. probabil că asta e cea mai bună variantă în cazul în care vrei să slăbești

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.