Da, ați citit bine, toate cele cinci scaune :)

La Vocea Germaniei, două scaune sunt cuplate și se întorc în același timp, fiind ocupate de Michi Beck și Smudo, doi rapperi din trupa Die Fantastischen Vier (Fanta 4), una dintre primele trupe de rap și hip-hop din Germania, având o activitate muzicală de peste 25 de ani. Cei doi sunt considerați, la pachet, ”un antrenor”. Ceilalalți trei jurați și antrenori sunt Yvonne Catterfeld, Samu Haber (vocalistul de la Sunrise Avenue) și Andreas Bourani.

the-voice-of-germany-juriu-2016

Elena Ancuța Stegaru s-a prezentat la Vocea Germaniei la câțiva ani după ce s-a mutat în Germania împreună cu soțul ei, Andrei Stegaru. Amândoi sunt muzicieni și au format acolo grupul d’AS Duo, un grup de Pop Live Act cu care activează în principal în Berlin.

dasduo

La Vocea Germaniei, în blind-uri, Elena Ancuța Stegaru a interpretat piesa ”Sax” reușind să întoarcă toate scaunele. Ea a ales să intre în echipa celor doi rapperi, Michi Beck și Smudo.

Pe Ancuța am cunoscut-o în București la începutul anului 2011 atunci când, împreună cu Marius Matache, organizam niște spectacole intitulate Acoustic Bloggers în care invitam bloggeri și oameni pasionați de Social Media să cânte pe scenă diferite coveruri în variantă acustică.

Pe vremea aceea o chema Ancuța Onofrei și, dacă sunteți bloggeri sau ați fost la ediția Acoustic Bloggers din 13 aprilie 2011 din clubul ALive, sigur vă amintiți de prestația specială a Ancuței :)

În video-ul de mai jos la chitară și voce: eu (în stânga), Marius Matache (în dreapta) iar la percuție (în spate), Radu Tudoroiu.

Pe Elena Ancuța Stegaru o puteți urmări în continuare pe pagina ei oficială de Facebook: https://www.facebook.com/elenancutas/ și o puteți susține votând-o pe pagina oficială a competiției: http://www.the-voice-of-germany.de/fun/welches-talent-aus-blind-audition-vii-hat-euch-am-besten-gefallen

Ai ceva de zis despre asta? Fii primul care lasă un comentariu.

Views 1.127

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
324 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!