Pe 12 septembrie 2016, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 24-lea multiplex al rețelei, localizat în proaspătul inaugurat centru comercial ParkLake Plaza din București.

Gala exclusivistă Cinema City s-a bucurat de o atmosferă spectaculoasă, cu muzică live, filme de top și blockbuster drinks&treats, o statuie vivantă în ton cu tematica serii, dar și o cabină foto pentru imortalizarea unor momente haioase, precum cel de mai jos :)

Una dintre cele mai interesante părți ale serii – și aici vă rog să îmi înțelegeți și acceptați subiectivitatea 😃 – a fost momentul de muzică live, asigurat cu mare bucurie de trupa mea, Trupa Atelier.

Cei peste 500 de invitați (vedete și parteneri) au avut parte de o primire de cinci stele exact ca la Hollywood, pe covorul roșu așteptându-i papparazzi care s-au întrecut a-i surprinde în cele mai inedite și amuzante ipostaze. Ceva de genul :)

paparazzi-covor-rosu-cinema-city

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat: Jorge, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghină, Tily Niculae, Dragoș Bucur & Dana Nălbaru, Dorian Boguță, Alexia Țalavutis, Maria Radu, Irina Maria Mohora, Monica Iagăr, Gianina Corondan, Alice Năstase Buciuta, Oana Coșbuc, Cristina Herea, Simona & Rareș Dragomir, Andrei Nourescu, Andrei Lăcătuș (Shurubel), Bogdan Ciudoiu (Radio 21), Ionuț Bodonea (Radio21), Dan Cruceru, Radu Buzăianu (Radio Gold FM), Majda Abouloumosha, Maria Andreea, Sânziana Negru, Edi Enache, Diana Enciu & Cristian Simonca.

party-cinemacity-parklake1

party-cinemacity-parklake2

Gala a fost organizată de Cinema City împreună cu agenția RAN Events Communication, cea care se ocupă cu brio de câțiva ani de PR-ul Cinema City Romania.

ranevents-cinemacity

ranevents-cinemacity2

Multiplexul Cinema City din ParkLake pune la dispoziție 1,966 locuri, în 14 săli de proiecție 2D şi 3D, dintre care 3 săli VIP.

Pentru cei care aleg una dintre sălile VIP, Cinema City promite o vizionare memorabilă a filmelor: fotolii ajustabile şi confortabile pentru o relaxare perfectă; preparate culinare realizate pe loc de un chef, disponibile prin serviciile premium de catering, într-un meniu nelimitat; nachos şi popcorn delicios, precum şi cele mai bune condiţii de vizionare a unui film – o descriere destul de interesantă încă să mă facă curios să testez noua experiență VIP de la Cinema City Park Lake și să revin cu detalii pe blog :)

Ai ceva de zis despre asta? Fii primul care lasă un comentariu.

Views 199

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
324 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!