,,Now You See Me 2: Jaful Perfect” (2016), continuarea filmului din 2013, de astăzi pe ecrane

Timp de citire: 1 minut

Vlad Dulea

Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco si Michael Caine in rolurile pe care le-au avut si in primul film, împreună cu noii protagonisti Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Sanaa Lathan si Jay Chou reprezintă distribuția de excepție a celui mai recent film de acțiune lansat pe ecranele din România.

Actiunea filmului ii prezinta pe protagonisti la doar un an dupa ce au pacalit FBI-ul si au castigat admiratia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregateste de o noua performanta inegalabila cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologica.

Inamicul lor, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), ameninta sa le distruga renumele, iar singura lor sansa este sa ramana cu un pas inaintea tuturor si sa puna in scena cea mai mare iluzie a tuturor timpurilor. Aflati in continua competitie si opozitie, Mark Ruffalo si Morgan Freeman vor ridica stafeta incercand sa se incurce reciproc.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Now You See Me: Jaful perfect 2” poate fi vizionat in cinematografele din Romania începând de astăzi, 17 iunie 2016.

 

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.