Jameson Film Talks – Interviuri live de la TIFF 2016

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Jameson şi Kooperativa 2.0 lansează o invitaţie specială cinefililor din Social Media: timp de două zile, pe 3 şi 4 iunie 2016, iubitorii de film sunt aşteptaţi pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey, unde va fi transmis live Jameson Film Talks.

Jameson Film Talks aduce regizori, actori şi pasionaţi de film în faţa camerelor, pentru o serie de interviuri live din cadrul celei de-a 15-a ediţii TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lung metraj din România.

Cristian China Birta şi Andrei Vulpescu vor pune întrebări şi vor schimba impresii despre proiecţiile din cadrul TIFF şi nu numai, împreună cu invitaţi consacraţi din lumea filmului. Alături de ei va fi şi Cristina Bazavan, invitat special permanent Jameson Film Talks.

Studio-ul Jameson Film Talks va fi amplasat la Charlie Pub, în centrul oraşului Cluj Napoca şi va însemna 12 ore de streaming video prin Facebook Live, direct de la TIFF.

Cinefilii pot urmări transmisiunea live pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey şi se pot alătura discuţiilor folosind hashtag-ul #JamesonFilmTalks!

Despre Jameson în lumea filmului                                       

Jameson Irish Whiskey are o legătură strânsă cu lumea filmului, fiind recunoscut la nivel internaţional pentru susţinerea mai multor festivaluri de film, dar şi pentru numeroase proiecte marca Jameson în industria cinematografică, precum Jameson First Shot, Jameson Cult Film Club sau Jameson Empire Done in 60 Seconds.

În linie cu această tradiţie de susţinere a artei cinematografice, Jameson sprijină în România Secţiunea de Scurt Metraj a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Mai mult, pentru prima dată în acest an, Jameson aduce în faţa iubitorilor de film interviuri cu invitaţii TIFF în cadrul Jameson Film Talks, un talk show online transmis live pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.