SoundTouch® 30, cel mai puternic sistem audio wireless de la BOSE

Timp de citire: 4 minute

Vlad Dulea

La noi la birou, la Kooperativa 2.0, ne-am făcut o cameră de relaxare, un loc unde să ne putem retrage atunci când avem nevoie să schimbăm un pic aerul, ca să zic așa. Avem aici niște fotolii din acelea ”puf” sau ”sac” cum le-o zice. Avem o masă de Foosball care e de fapt 5 în 1 (se poate transforma în masă de mini-biliard, mini-ping-pong, hockey sau mini-bowling), o țintă electronică de Darts pe perete și imediat lângă aceasta, într-un loc parcă special creat pentru asta, ne-am luat o boxă SoundTouch 30 de la BOSE. Despre această boxă vreau să vă vorbesc mai multe în postarea de azi.

SoundTouch 30 este cea mai mare boxă din seria SoundTouch cu WiFi de la BOSE. Celelalte sunt SoundTouch 10 și SoundTouch 20.

soundtouch-seriesIII

Cele mai tari chestii la boxele SoundTouch de la BOSE sunt:

  1. faptul că se conectează la rețeaua wireless de acasă de la birou și rulează muzica direct de pe internet (radio-uri online și servicii de streaming precum Deezer, disponibil și în România). Evident poți rula muzică și din rețea (NAS) sau de pe calculator prin iTunes sau direct de pe telefon sau tabletă prin Bluetooth. În felul acesta ai practic la dispoziție un infinit de variante de muzică 🙂
  2. faptul că se interconectează între ele și le poți controla centralizat. În felul acesta,presupunând că ai câte o boxă în fiecare cameră, poți pune aceeași muzică pe toate boxele din toate camerele sau poți pune în fiecare cameră altă muzică.

Set-up sistemului este extrem de simplu și de intuitiv. A scris despre asta și Cristi Florea aici: https://cristianflorea.ro/inteligente-sunt-sistemele-bose/.

Controlul boxei se poate realiza prin butoanele prezente pe boxă, printr-o telecomandă care vine o dată cu boxa sau prin aplicația Bose SoundTouch disponibilă pentru iOS, Android și Windows Mobile. Formatele suportate de sistem sunt MP3, WMA, AAC și M4A.

Noi avem la birou SoundTouch 30 Seria II (cel prezentat în video-ul de mai jos). Luna trecută BOSE a lansat în România Seria III a acestui produs, principala diferență între vechea serie și cea nouă fiind că la Seria II conectarea dispozitivelor mobile se făcea prin AirPlay, pe când la noua serie III se face prin Bluetooth astfel încât acum a crescut și numărul de device-uri compatibile cu acesta.

https://www.youtube.com/watch?v=nRg87C0LVvY

SoundTouch 30 Seria III poate fi comandat direct de pe site-ul BOSE România la prețul de 2990 lei.

Iată mai jos prezentarea sistemului SoundTouch pentru întreaga casă:

https://www.youtube.com/watch?v=FdAVi1nd4xk

Aș vrea să vă mai povestesc chestie interesantă despre sistemele audio BOSE pe care am auzit-o anul acesta la lansarea noii game de produse BOSE în România (apropo, poze de la lansare puteți vedea în postarea de pe Facebook de aici). Povestea BOSE începe în 1956 când Dr. Amar G. Bose, creatorul brandului, și-a cumpărat o boxă foarte puternică din punct de vedere tehnic, iar când a ajuns acasă și-a dat seama că aceasta avea o calitate slabă a sunetului, deși muzica se auzea tare, așa cum citise pe fișa tehnică. Atunci a hotărât să facă o firmă de echipamente audio pentru care să conteze doar calitatea sunetului, nu câți wati sunt în spatele echipamentelor. Astfel, unul din motto-urile Bose a devenit „Cere o demonstrație, pentru că doar așa poți să-ți dai seama cât de bine se aud produsele lor.

Pe site-ul bose-romania.ro puteți citi mai multe detalii despre toate produsele lor iar în showroom-ul BOSE din București Calea Floreasca nr. 77 poți testa orice echipament de-al lor. Până la urmă, cum spuneam și mai devreme, motto-ul lor este ”Cere o demonstrație” și doar așa poți să îți dai seama dacă îți place sau nu cum se aude un produs sau altul. Dacă treci pe-acolo aș fi curios să îmi spui și mie cum a fost. Mie mi-a plăcut tare mult!

Și încă ceva, dacă ești blogger poți câștiga niște căști foarte cool de la BOSE participând la campania de aici: https://blogalinitiative.ro/campanii/tu-ce-produse-bose-ai-vrea-sa-testezi

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.