Câştigătorii concursului „Micile Voci Mari” au debutat pe ecrane în animația „Crăiasa Zăpezii”

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

Vă mai aduceți aminte de campania „Micile Voci Mari”, lansată la începutul lunii septembrie de către Cinema City?

Campania și-a ales între timp câștigătorii iar acum, cu suportul distribuitorului Freeman Entertainment, cei doi copii au fost premiaţi cu două roluri în animaţia „Crăiasa Zăpezii” şi au debutat ca personaje princiare, începând cu 13 noiembrie în cinematografele din toată ţara.

Câştigătorii concursului sunt Antonia Maria Ilieş care dublează vocea „Prinţesei” şi Andrei Neacşu în rolul „Prinţul”.

micile-voci-mari-snow-queen

Pasionaţi de actorie, copiilor le-a plăcut enorm să se transpună în lumea fantastică a personajelor din animaţie, în timpul experienţei de dublaj din studioul de înregistrări. Antonia are 12 ani şi este din Timişoara, iar Andrei în vârstă de 11 ani a participat la concurs din Bucureşti.

Animaţia „Snow Queen / Crăiasa Zăpezii” (Snezhnaya koroleva) este o producție din anul 2012 a studiourilor din Rusia care ajunge abia acum pe ecranele din România, cu doar câteva luni înaintea lansării internaționale a animației ”Snow Queen 2 / Crăiasa Zăpezii 2”.

Animația prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda, care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de terifianta Crăiasă a Zăpezii. De-a lungul expediţiei, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde. Printre personajele pe care le va întâlni se numără şi Prinţul şi Prinţesa, doi copii extrem de răsfăţaţi care n-au dus niciodată lipsa de nimic. Sunt obişnuiţi ca lucrurile să se facă aşa cum vor ei, de aceea se ceartă mereu cu tatăl lor, Regele.

 

Crăiasa zăpezii, o aventură 3D fabuloasă despre responsabilizare şi prietenie, care te va introduce într-o lume de basm, de astăzi în cinematografe!#CraiasaZapezii #Animatie

Posted by Crăiasa zăpezii on Friday, November 13, 2015

 

Campania „Micile Voci Mari” dezvoltată şi susţinută de reţeaua de cinematografe Cinema City s-a desfăşurat online în perioada 11 – 30 septembrie şi a adunat peste 500 de participanţi din Bucureşti şi ţară. Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din România animaţia „Crăiasa Zăpezii” în 3D, dublat şi subtitrat în limba română.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.