Încărcătorul auto cu USB care îți arată unde ți-ai lăsat mașina

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

ZUS este noul încărcător auto produs de NONDA care, pe lângă faptul că poate încărca două dispozitive prin USB de două ori mai rapid decât un încărcător normal, mai are și o funcție inteligentă de localizare a mașinii în parcare, în cazul în care nu îți mai aduci aminte exact unde ai lăsat-o :)

Campania de crowdfunding are loc zilele acestea pe Indiegogo și produsul este deja finanțat, astfel încât, cu siguranță va fi produs în masă.

Primele prototipuri au fost deja trimise testerilor și mă bucur să vă anunț că în curând voi intra în posesia unuia dintre acestea, astfel încât vom avea, curând, și un review al produsului.

Hai să vedem în continuare ce promite acest încărcător auto cu USB diferit față de altele:

Detectare inteligentă a dispozitivului încărcat

two_ipads

ZUS încarcă în același timp două device-uri de mare putere. Mai multe decât atât, ZUS detectează automat ce device încarcă, astfel încât să îi ofere puterea maxim acceptată de acesta pentru o încărcare rapidă și optimă.

Materialul din care e construit

ZUS respectă standardele US Military MIL-STD-810G. Componentele din metal sunt acoperite cu Titanium și sunt făcute să reziste până la 100°C.


Sistem de răcire

Sistemul intern de răcire îi reduce încălzirea cu până la 35%.

Sistem de găsire a locației mașinii: ușor de folosit, 100% automat.

Introducei ZUS în priza de brichetă de la mașină, instalezi aplicația, o conectezi și asta e! ZUS  memorează automat localizarea mașinii atunci când oprești motorul. Când vrei să găsești mașina, pur și simplu deschizi aplicația pe telefon.

Funcționează și outdoor. Nu e nevoie de semnal.

ZUS funcționează și dacă mașina este la câteva sute de metri distanță și la câțiva km distanță.

Poți precomanda un încărcător ZUS de pe pagina campaniei de pe Indiegogo.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.