„Sicario: Asasinul”, un thriller tulburător, cu Emily Blunt și Benicio del Toro

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Thrillerul „Sicario: Asasinul”, cu actorii Emily Blunt, Benicio del Toro şi Josh Brolin în rolurile principale, are premiera în 18 septembrie pe marile ecrane.

Acțiunea filmului se petrece la graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, unde traficul de droguri, crimele şi teroarea sunt la ordinea zilei. Cei trei protagoniști pornesc într-o misiune secretă, care va depăşi limitele legii, pentru a reuși să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale de la graniță. Misiunea va fi dificilă în special pentru Emily Blunt, în rolul unui agent FBI cu puțină experiență, care descoperă că ceilalți doi parteneri, Josh Brolin și Benicio Del Toro, joacă mai mereu undeva la limita legii sau chiar dincolo de ea.

Granița dintre Statele Unite și Mexic nu este doar limita dintre două state ci reprezintă și granițele pe care aceștia sunt nevoiți să le depășească pentru a-și atinge scopul.

„Este un film al alegerilor. Este greu să spui dacă vreunul dintre personajele din acţiune este cu adevărat bun sau rău. Oare scopul chiar scuză mijloacele? Ce se întâmplă atunci când eşti într-o situaţie în care vrei să omori un om şi ajungi să ucizi 20 de nevinovaţi? L-ai ucide pe cel rău cu orice preţ?”, a declarat Benicio del Toro, interpretul misteriosului personaj Alejandro în thrillerul Sicario: Asasinul.

Filmul explorează o lume a întrebărilor dure și a răspunsurilor crude, în timp ce testează forța și emoțiile oamenilor puși în situația de a alege între propriile dorințe și moralitate, într-un context în care singurul scop este acela de a supraviețui pentru încă o zi.

Din 18 septembrie, Freeman Entertainment prezintă în premieră pe marile ecrane din Romania, acțiunea „Sicario: Asasinul”, unul dintre cele mai așteptate și impresionante filme ale acestui an.

sicario-afis.jpg

Adaugă un comentariu

  • Catalina

    Abia astept aparitia filmului in cinema, daca nu a aparut deja. Desi, de obicei acele date de pe coperta de prezentare a filmului nu prea corespund cu cele din Romania. Mai am cateva filme pe care trebuie neaparat sa le vad, cred ca o sa-mi iau concediu si o sa stau numai prin cinema.

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.