Muzica lui André Rieu pe coloana sonoră a filmului „Nuntă în Toscana”

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

Începând de vineri, 28 august 2015, pe ecranele din România va rula comedia romantică olandeză „Nuntă în Toscana”, a cărei coloană sonoră este semnată de André Rieu.

André Rieu a compus special pentru acest film, împreună cu violonistul Frank Steijns, trei piese noi: „Tuscan Wedding Waltz”, „Volare con te” și „Bella Tarantella”.

Puteți asculta aici una dintre cele trei piese:

André Rieu a declarat despre această experiență: „Trăim încă multe amintiri de vis după ce am petrecut clipe de neuitat în Toscana, unde am înregistrat în localitatea Cortona. Ideea unei nunți în Toscana a fost o sursă de inspirație pentru amândoi. Ne-am putut răsfăța într-un stil italian delicios, pe notele romanticului Tuscan Wedding Waltz (Vals Toscan de Nuntă) sau ale exuberantei și radiantei Tarantella. Piesele se vor regăsi cu siguranță pe viitorul meu album, ce va fi lansat în toată lumea.

Producţia olandeză „Nuntă în Toscana” a rulat timp de opt săptămâni în cinematografele din Olanda, surclasând la box office blockbustere hollywoodiene. În săptămâna premierei pelicula a avut încasări mai mari decât „The Wolf of Wall Street, în a doua săptămână a surclasat „American Hustler”, iar în a treia „Monuments Men” şi „Lego Movie”, conform boxofficenl.net. Astfel, în primele trei săptămâni, a fost No. 1 în box office-ul olandez. Filmul a mai fost distribuit cu succes în Ungaria şi Coreea de Sud, România fiind a cincea ţară.

Acţiunea filmului este plasată în Toscana. Tânăra şi frumoasa Sanne (Sophie van Oers) trăieşte în Italia, unde – împreună cu părinţii ei – administrează Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunţi de vis.

Personajul principal din „Nuntă în Toscana” este tânara și frumoasa Sanne (Sophie van Oers), organizatoare de nunți, deși în viața personală este divorțată și locuiește singură. Atunci când împlinește treizeci de ani, aceasta îl întâlnește pe Jeroen (Jan Kooijman), un avocat specializat în divorțuri, care nu prea crede în dragoste. De aici încolo urmează un scenariu probabil previzibil, dar imaginile de vis din superba Toscana împreună cu muzica semnată de André Rieu fac din acest film unul cel puțin interesant de văzut 😉

Lansarea filmului vine în România și cu un concurs prin tragere la sorți, unde norocosul câștigător se va putea bucura, în luna octombrie, de o excursie pentru două persoane chiar pe meleagurile de vis din centrul Italiei. Aflați mai multe despre concurs aici.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.