Câteva scene din Friends pe care, cu siguranță, nu le-ai văzut

Timp de citire: 4 minute

Vlad Dulea

Au trecut deja 11 ani de când serialul Friends nu a mai produs un episod nou, însă nu este greu să-ți amintești de turbulenta poveste de dragoste dintre Ross și Rachel, zăpăcita Phoebe și perfecționista Monica. După tot acest timp crezi că ai reușit să vezi toate scenele din Friends, nu-i așa?

Te provoc să te mai gândești puțin, pentru că s-ar putea să existe anumite scene pe care nu ai apucat să le vezi în serialul original. Pe parcursul anilor, mai multe scene au fost tăiate sau regândite. Iată aici câteva dintre ele.

Vizionare plăcută!

Controlul de securitate de la aeroport


Scenele acestea ar fi trebuit să apară după 11 septembrie 2001, însă din respect pentru cele întâmplate, au fost până la urmă tăiate.

Puteți să-i vedeți pe Monica și Chandler care se pregătesc pentru a pleca în luna de miere. La controlul de securitate, lui Chandler i se pare amuzant să facă o glumă despre bombe. Funny? Yes! Smart? Nooo :))))

Phoebe și durerea de cap

Această scenă a fost realizată în timpul dramei „Monica și Chandler au făcut sex la Londra”. Mai apoi a fost tăiată.

În episodul „Adevărul despre Londra”, Phoebe o vizitează pe Monica, plângându-se de o durere insuportabilă de cap. Monica îi oferă analgezice și un masaj la picioare. Joey, copleșit, de asemenea, de greutatea secretului, se hotărăște că suferă și el de o puternică durere de cap, aruncându-și picioarele pe Monica și așteptând.

 

Nunta lui Chandler și a Monicăi

Cu Rachel însărcinată, Joey încă în costumul său și multe alte povești care așteaptă la coadă, nu este de mirare că această scenă a fost tăiată. O putem vedea pe dependenta de control, Monica, cântărind succesul nunții sale: „Este prea devreme să ne uităm la film?”, iar pe Phoebe oferind o frumoasă pauză de gândire, înainte ca Joey să întrebe: „Monica, este prea târziu să schimbăm de la pui la friptură?”

 

Emma merge în patru labe

Sunt atât de multe lucruri de care ne putem bucura în scena asta care o înfățișează pe Rachel, mai nou mămică, chemându-i pe toți pentru a se uita la Emma, care a învățat să meargă în patru labe. Sau nu.

Pentru început, îi avem pe Joey și Chandler care apar cu spumă de ras pe față, însă partea într-adevăr amuzantă a scenei o reprezintă intrarea lui Phoebe, care atunci când îi vede pe toți nemișcați, se oprește și ea, întrebând: „Cine ne pictează?”

Visul într-un vis

Poate ai crede că serialul Friends și Inception nu pot avea nimic în comun, însă uită-te mai întâi la această scenă. Joey se enervează atunci când Chandler adoarme la premiera noului său film, iar răspunsul pe care Chandler îl are este următorul: „Poate nu s-a întâmplat. Poate tu ai adormit și ai visat toate astea, iar această conversație este parte din vis!”

Toată lumea iubește Londra

https://www.youtube.com/watch?v=mFL9GfqX-tU

Cine poate uita memorabilele episoade cu Ross și Londra?

Această scenă tăiată îl are ca protagonist principal pe Ross, care încearcă să le convingă pe Carol și Susan să se mute la Londra, astfel încât el să o facă pe Emily fericită în continuare și să-l vadă și pe Ben.

„La Londra au teatre impresionante, accente geniale, ceai. Au o regină! Și este femeie. Ar fi grozav pentru că vom avea Big Ben, dar și „Little Ben” în același oraș!”

Chandler dansează

https://www.youtube.com/watch?v=0nRZd8u-WDo

Ok, deci ne amintim toți de glume la nunta lui Chandler și a Monicăi, că el încerca din răsputeri să danseze, deși avea pantofi cu talpă alunecoasă.

Probabil că vă amintiți și de faptul că atunci când, în sfârșit, începe să danseze, Jack îi spune: „Chandler, mi-ai furat mișcările!”. Dar ceea ce nu vă amintiți este momentul în care Chandler are un dans special cu Judy, care însă nu se termină prea bine. „Scuze, mamă!”

 

Care dintre aceste scene tăiate este preferata voastră?

 

sursă foto&info

Adaugă un comentariu

  • Jo

    Singura scena taiata a fost cea cu Emma mergand in 4… 😀

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.