Robert Knepper este cunoscut în special pentru rolul Theodore “T-Bag” Bagwell din serialul Prison Break. “T-Bag” este considerat unul din cele mai importante roluri negative din istoria serialelor de televiziune din toate timpurile.

Robert Knepper a mai jucat în Good Night, and Good Luck, Hitman, Transporter 3, The Day the Earth Stood Still, R.I.P.D., Percy Jackson: Sea of Monsters, The Hunger Games, Stargate Universe, Heroes, Cult, Mob City, The Blacklist, Chicago Fire, Chicago P.D., Hawaii Five-0, The Flash and Arrow.

Pe lângă Robert Knepper, și alți actori internațional de calibru vor veni anul acesta la București la Comic Con: Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones).

East European Comic Con se desfășoară în perioada 8-10 mai la Romexpo și este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events. Timp de trei zile vizitatorii vor face parte dintr-o lume plină de culori, a serialelor, filmelor, benzilor desenate și a jocurilor video în cadrul unui eveniment de calibrul convenției de la San Diego, sursa de inspirație pentru East European Comic Con.

Sursa foto: comic-con.ro

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 5 comentarii la acest articol.

Views 222

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!