T-Bag din Prison Break vine în România la Comic Con

Timp de citire: 1 minut

Vlad Dulea

Nimeni altul decât celebrul actor Robert Knepper va fi prezent în România la East European Comic Con în perioada 8-10 mai 2015 la Romexpo

Robert Knepper este cunoscut în special pentru rolul Theodore “T-Bag” Bagwell din serialul Prison Break. “T-Bag” este considerat unul din cele mai importante roluri negative din istoria serialelor de televiziune din toate timpurile.

Robert Knepper a mai jucat în Good Night, and Good Luck, Hitman, Transporter 3, The Day the Earth Stood Still, R.I.P.D., Percy Jackson: Sea of Monsters, The Hunger Games, Stargate Universe, Heroes, Cult, Mob City, The Blacklist, Chicago Fire, Chicago P.D., Hawaii Five-0, The Flash and Arrow.

Pe lângă Robert Knepper, și alți actori internațional de calibru vor veni anul acesta la București la Comic Con: Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones).

East European Comic Con se desfășoară în perioada 8-10 mai la Romexpo și este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events. Timp de trei zile vizitatorii vor face parte dintr-o lume plină de culori, a serialelor, filmelor, benzilor desenate și a jocurilor video în cadrul unui eveniment de calibrul convenției de la San Diego, sursa de inspirație pentru East European Comic Con.

Sursa foto: comic-con.ro

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.