OalaCuBunătăți.ro a încheiat un parteneriat cu Trattoria Verdi

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

Zilele trecute am primit la biroul Kooperativa 2.0 vizita celor de la OalaCuBunătăți.ro. Am avut ocazia, astfel, să testez atât conceptul de food-delivery ”la oală” cât și să gust din preparatele ambelor bucătării, atât cea românească (pregătite de bucătarii de la OalaCuBunătăți) cât și cea italienească (pregătite de bucătarii de la Trattoria Verdi)

Până acum în meniul OalaCuBunătăți.ro se regăseau 130 de preparate, pregătite de 12 bucătari specializați pe mâncare românească. După încheierea colaborării cu Trattoria Verdi clienţii pot alege din 160 produse. Printre cele mai căutate preparate ale bucătariei româneşti se regăsesc salata boeuf, ciorba de văcuţă şi sărmăluţele iar cei de la OalaCuBunătăți estimează că, pentru bucătăria italiană, cele mai mari cereri vor fi pentru lasagna, pastele al forno şi supele cremă.

OalaCuBunătăţi livrează doar porții mari din fiecare fel de mâncare (având de obicei între 1kg și 3kg), de aceea comanda la OalaCuBunătăți.ro este foarte potrivită pentru food-sharing la birou sau pentru cei care nu au timp să gătească acasă, o porție fiind de ajuns unui cuplu (să zicem) pentru 2-3 zile.

Noi ne-am desfătat la birou cu ciorbă de văcuță, lasagna, sărmăluțe cu pui și, ca desert, tiramisu.

Despre ciorbă și sărmăluțe au mai scris și colegii mei: Cristi, Claudiu și Loredana, cei cu care am împărțit bunătățile la birou.

Eu aș vrea să mă opresc asupra celor două preparate italienești.

lasagna-traditionala-2-kg

 

Atât lasagna cât și tiramisu sunt preparate de Trattoria Verdi, cei cu care OalaCuBunătăți.ro tocmai au încheiat un parteneriat.

Se știe că sunt un mare devorator de dulciuri. Tiramisu, de vreo doi ani încoace a devenit desertul meu preferat. Tot timpul când mănânc în oraș, dacă există tiramisu în meniu, îl comand mai ales ca să îl testez. E ca și cum aș fi mereu în căutarea tiramisului perfect.

tiramisu-perfect

 

Foarte rar se întâmplă să găsesc gustul adevărat de tiramisu. De data aceasta am avut noroc! Rețeta de tiramisu de la OalaCuBunătăți este perfectă. Având ca ingrediente combinația ideală de savoiardi, mascarpone, amaretto, stretto, toping de ciocolată și ness, tiramisu de la OalaCuBunătăți mi-a mers direct la inimă și a intrat direct în top 3 locuri din București care servesc un tiramisu perfect!

La OalaCuBunătăţi comenzile se plasează online direct pe site-ul https://www.oalacubunatati.ro/. Bunătățile se gătesc exclusiv la comandă, cu câteva ore înainte de livrare (de aceea e bine să consultați înainte orele de livrare) și sunt livrate în recipiente de unică folosință, cu sigiliu.

Plata se poate face online cu card bancar în momentul comenzii sau la livrare cu numerar, bonuri de masa sau card bancar prin POS mobil.

OalaCuBunătăți livrează în Bucuresti si judetul Ilfov, iar livrarea este gratuită. Comanda minimă diferă în funcție de zona de livrare. Lista completă a zonelor de livrare este disponibilă aici.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.