Tichetele cadou Cadhoc de la Cheque Dejeuner

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Cel mai bun cadou este cel pe care ți-l alegi singur :) Pentru că se apropie sărbătorile, companiile deja se gândesc la cadourile pe care să le facă angajaților și colaboratorilor. Cadhoc, tichetele cadou de la Cheque Dejeuner reprezintă una din cele mai bune soluții în acest caz. Unul din marile avantaje ale oferirii de tichete cadou este faptul că acestea pot fi personalizate. Iată cum am primit eu tichetele cadou personalizate din partea Cheque Dejeuner Romania :)

Tichetele cadou pot fi acordate:

  • Social – salariaților
    Tichetele cadou pentru salariați pot fi oferite din bugetul cheltuielilor sociale. Pentru tichetele cadou acordate salariaților, angajatorul este scutit de contribuțiile patronale aferente, iar angajatului nu i se rețin asigurările de sociale, de sănătate și șomaj. I se rețin doar 16% impozit pe venit.
  • Ca protocol – pentru partenerii de afaceri
    Tichetele cadou pentru partenerii de afaceri sunt deductibile in limita a 2% din profit.
  • Prin marketing și publicitate
    Tichetele acordate în cadrul programelor de marketing şi publicitate sunt deductibile indiferent de perioada anului şi de valoare.

Cum se înregistrează contabil tichetele cadou

Pentru a veni în ajutorul companiilor, pe site-ul chequedejeuner.ro veți găsi, de altfel, și câteva propuneri de evidență contabilă a tichetelor cadou:

Inregistrari-contabile-tichete-cadou

Documentul integral îl găsiți aici.

Bine de știut:

Comanda tichetelor şi gestionarea colaborării cu Cheque Dejeuner se poate face şi online !

Tichetele cadou pot fi utilizate cu succes în campanii de marketing, studii de piață, promoții, concursuri, tombole, stimularea vânzărilor sau fidelizarea clienților.

Ca beneficiar/utilizator al tichetelor cadou îți poți alege ce cadou vrei dintr-o listă de peste 45.000 de parteneri afiliați din domenii precum: telefonie mobilă, muzică, electronice/electrocasnice, modă, cosmetice, librării, jucării, decorațiuni, florării, restaurante etc. Cum spuneam la început: cel mai bun cadou este cel pe care ți-l alegi singur 🙂

Lista completă a partenerilor afiliați unde pot fi folosite tichetele cadou Cadhoc de la Cheque Dejeuner este disponibilă aici: https://www.chequedejeuner.ro/tichete_cadou_magazine_afiliate.html

 

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.