În spatele aventurii #cumamsupravietuit stă Selgros România. Ei au pus la cale aventura de două zile și o noapte în sălbăticie în care trebuie să supraviețuiască cei trei bloggeri doar cu cumpărăturile făcute la Selgros.

Cei trei supraviețuitori, Cabral, Chinezu și Doru Panaitescu, și-au început prima zi la cumpărături. Și-au împărțit sarcinile cum nu se poate mai prost pentru ei și cum nu se poate mai bine pentru voi, că aveți la ce să vă hliziți acum. Chinezu s-a ocupat de mâncare (lui îi plac berea și pufuleții, ca să știți), Doru Panaitescu s-a ocupat de distracție (în stilul propriu – aproape inexistent), iar lui Cabral i-a revenit cazarea (de care s-a achitat, cel puțin la nivel vizual).

Cumpărăturile la Selgros Romania din episodul 1 au fost doar începutul. Să trebuiască să aștepți după Chinezu să facă de mâncare, după Doru Panaitescu să te distreze sau după Cabral să fie atent la detalii precum un amărât de spray de țânțari, abia asta înseamnă aventură!!!

Până la urmă, târziu în noapte, am mâncat și altceva în afară de pufuleți. Chinezu a reușit să prepare un grătar după ce inițial avea în cap o rețetă imposibilă de ”Mici la ceaun (cu pufuleți)”. Doru Panaitescu a reușit și el, până la urmă să ne distreze, pe acorduri de chitară. Cum cazarea pusă la punct de Cabral era idilică (vezi torțele din jurul cortului sau semnul de ”Cazare” aprins în noapte) am fi putut spune la un moment dat că fiecare dintre ei și-a îndeplinit până la urmă misiunea cu succes. Dar a venit noaptea, și odată cu ea o ploaie și o furtună de Bărăgan care ne-a trezit mult mai devreme decât am fi avut nevoie ca să ne facem până la capăt meritatul somn de frumusețe.

Toată această aventură a putut fi urmărită pe pagina de Facebook Selgros România și pe blogurile și canalele social media ale celor trei protagoniști. Din câte am înțeles mai sunt obiecte care apar în cele trei clipuri și care nu au fost încă revendicate. Dar pentru asta trebuie să verificați cele trei bloguri (Cabral.ro: [1],[2], [3], [4], [5], CristianChinaBirta.ro: [6], [7], [8], [9] și DoruPanaitescu.ro [10], [11], [12], [13], [14]) și dacă descoperiți vreun obiect cumpărat de la Selgros și nerevendicat încă să îl cereți la ei pe blog în secțiunea de comentarii.

BONUS

Ca bonus am pentru voi am două clipuri. Unul serios în care Doru Panaitescu vorbește despre un brotăcel pe care l-a găsit în iarbă. Doru spune că este în căutarea unui exemplar de Hyla arborea (cică așa îi zice) de câțiva ani, și că abia acum a reușit să pună mână pe unul ca să îl fotografieze (poza de thumbnail de la videoclipul de mai jos este realizată de Doru)

Al doilea clip este mai puțin serios. Conține câteva secvențe care au picat la montaj. Un fel de extra-bloopers, pentru că am mai avut bloopers pe la finalul episoadelor deja prezentate :)

În final vreau să vă spun că m-am distrat foarte tare cu cei trei crai. M-am distrat foarte tare și să fiu cu ei acolo și să îi filmez și să montez apoi filmulețele de mai sus. Când am plecat la drum n-aveam niciunul din noi un scenariu în gând. Am lăsat lucrurile să meargă de la sine, le-am filmat și abia apoi, acasă, le-am așezat în acest soi de mini-documentar.

Sper că v-au plăcut și vouă și că v-ați distrat uitându-vă la ele cel puțin la fel de mult precum ne-am distrat noi făcându-le și filmându-le.

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă un comentariu la acest articol.

Views 329

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
325 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!