[VIDEO] Cum a fost la concertul 30 Seconds To Mars de la Viena #LoveLustFaithDreamsTour

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Pe 1 iulie 2014 am fost la Viena pentru a vedea concertul celor de la Thirty Seconds To Mars. La ora la care scriu aceste rânduri, 30 Seconds To Mars au concertat deja și în România. Pe 5 iulie la Romexpo nu aveam cum să ajung, așa că am preferat să îmbin o mini-vacanță la Viena cu concertul 30STM de la Rinderhalle. Am surprins câteva cadre cu GoPro-ul din timpul concertului pe care le puteți vedea mai jos într-un montaj de câteva minute.

La fel ca la București, 30 Seconds To Mars la Viena a însemnat Jared Leto și Tomo Milicevic, Shannon Leto, fratele lui Jared și toboșarul trupei, având interdicție de a părăsi statul după ce a fost eliberat pe cauțiune în urma unei arestări de luna trecută în Los Angeles pentru conducerea automobilului sub influența alcoolului și fără permis.

Tomo a fost de-a lungul concertului și clăpar și bassist și, câteodată, percuționist, fără a înlocui însă tobele lui Shannon care totuși s-au auzit, cel mai probabil pre-înregistrate, într-un concert în care atenția s-a concentrat aproape în totalitate asupra lui Jared devenit în aceste condiții, ”the one man show”.

Atmosfera la Viena a fost probabil la fel de energică și emoționantă ca cea de la București. Poate singura diferență ar fi că am scăpat de haosul de la intrare, despre care am citit că unii s-ar fi plâns la București. La noi n-a fost cazul 🙂 De asemenea, setlistul de la Viena a fost ușor diferit față de cel de la București.

Setlist THIRTY SECONDS TO MARS la Viena, Rinderhalle:

01 Birth
02 Night of the Hunter
03 Search and Destroy
04 This Is War
05 Conquistador
06 Kings and Queens
07 Do or Die
08 City of Angels
09 End of All Days
Acoustic
10 Save Me
11 Hurricane
12 Attack
13 From Yesterday
14 The Kill (Bury Me)
15 Closer to the Edge
Bis:
16 Northern Lights
17 Up in the Air

De la concertul din București puteți vedea o serie de fotografii superbe pe Blog de Fotografie. Cristina Marin a participat la concursul de pe Blog de Fotografie, în urma căruia a câștigat din partea noastră o acreditare  foto pentru concertul de la București. Puteți vedea galeria de poze aici: https://blogdefotografie.ro/fotografii-thirty-seconds-to-mars-bucharest/

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.