Triposo Pro gratuit – cea mai bună aplicație de travel pentru smartphone

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Triposo este cea mai bună aplicație de travel pe care am avut-o vreodată instalată pe smartphone și o recomand oricui are în plan o călătorie în țară sau străinătate.

Doar în zilele următoare, contul Pro pentru aplicația Triposo este oferit gratuit. În primul rând asigură-te că ai ultima versiune instalată (vezi linkuri mai jos).

Apoi mergi la Account și apasă Upgrade to pro. Dacă ești pe iPhone sau iPad vei vedea că upgrade-ul este gratuit zilele acestea. Pe Android folosește codul 1ormllk pentru a obține versiunea PRO gratis.

Triposo îți permite să descarci ghiduri de călătorii din destinațiile pe care urmează să le vizitezi, ghiduri pe care apoi le poți folosi și offline (fără acces la internet, foarte util în roaming).

triposo-aplicatie-travel-iphone

Pe lângă lucrurile obișnuite pe care le găsești în orice ghid: obiective turistice, baruri, restaurante, cafenele, evenimente la zi, mic dicționar de conversație etc, Triposo are o funcție care mie mi se pare foarte interesantă și extrem de utilă. Se cheamă CITY WALK și îți generează o plimbare pe la cele mai importante obiective de vizitat în funcție de locul în care te afli și de distanța pe care ești dispus să o parcurgi.

Iată mai jos un test făcut din centrul Vienei cu distanța aleasă de 3,8 km.

triposo (4)
triposo (2)

Dar poți descărca ghidul Bucureștiului sau al României și poți face niște teste pentru a te convinge singur cât îți va fi de util în momentul în care te vei afla într-un oraș nou și vei avea câteva ore la dispoziție pentru o plimbare.

Aplicația se poate descărca oricând GRATUIT singura diferență între versiunea FREE și cea PRO fiind lipsa bannerelor publicitare în cea din urmă. Contul PRO este oferit doar în această săptămână, pentru câteva zile, gratuit, dar odată activat rămâne valabil permanent. Așadar, chiar dacă nu pleci niciunde acum, îți recomand totuși să descarci aplicația acum și să activezi contul PRO chiar dacă o vei folosi mai târziu.

Edit 2023: Din păcate aplicația Triposo nu mai funcționează de câțiva ani și a fost retrasă de pe piață. Dacă identificați alternative bune la Triposo, vă rog să lăsați un semn mai jos, în comentarii.

Adaugă un comentariu

 • DTTR

  Din păcate fără City walk în Android…

 • Maria

  O aplicatie interesanta. Am incercat sa simulez si eu o plimbare prin Viena, imi da mai multe variante de circuite pe care le pot accesa contracost, dar nu gasesc functia care imi da posibilitatea de a-mi genera un city walk pe o anumita distanta sau timp. Cum accesezi acest meniu?
  Multumesc.

  • Vlad Dulea

   Chiar în primul ecran, în capătul de jos în dreapta, e un buton cu o hartă și deasupra lui scrie City Walk. Vezi printscreen-ul făcut de mine deasupra, cel care arată Palatul Schonbrunn..

   • DTTR

    Well… În aplicația Android nu este…
    Nici Viena, nici București, nici Oradea.
    Nu pot să pun captură de ecran.

    • Vlad Dulea

     Asa este
     Am verificat si eu pe un Android
     Pe Android nu exista, din pacate, functia City Walk. Doar pe iOS

 • Doru Vasile Puşcaş

  Mersi 😀

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.