Am fost la karting în AFI Palace Cotroceni

Timp de citire: 4 minute

Vlad Dulea

Ieri am fost invitat de AFI la o cursă pentru bloggeri și jurnaliști cu ocazia ”Săptămânii MAI mult”, eveniment care se desfășoară de câteva zile în AFI Palace Cotroceni și durează până sâmbata asta, pe 31 mai.

Văzusem de multe ori semnele care duceau spre circuitul de karting de la etajul 1 din parcarea AFI Palace Cotroceni, dar niciodată nu ajunsesem acolo. Ieri am fost invitat de AFI la o cursă pentru bloggeri și jurnaliști cu ocazia ”Săptămânii MAI mult”, eveniment care se desfășoară de câteva zile în AFI Palace Cotroceni și durează până sâmbata asta, pe 31 mai.

Am ieșit pe locul 2 din 7 participanți – o supriză și pentru mine 🙂 Partea bună este că în timpul celor 3 curse (încălzire, calificări și finală – fiecare având 13 respectiv 20 de ture la finală) am reușit să simt adrenalina și să mă bucur de spiritul de competiție.

În timpul finalei am plecat de pe poziția a 3-a, în spatele lui Ștefan Roșioară. În video-ul de mai jos filmat cu o cameră GoPro instalată pe kartul lui Ștefan, veți vedea că acesta este depășit de Lucian Petrescu (mahmur.info), cel care a și câștigat de altfel finala, iar apoi, după câteva secunde Ștefan abordează greșit un viraj și se răsucește pe pistă. Cel care intră imediat cu toată viteză în kartul oprit pe pistă al lui Ștefan sunt eu 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=dsUUR5ce6ZY

Săptămâna MAI Mult, este sărbătorită prin oferte speciale pentru toţi vizitatorii mall-ului şi încheie într-un mod festiv campania Luna lui MAI Mult. Zonele de răsfăţ pentru doamne, spaţiile de gaming pentru bărbaţi şi vacanţa în Grecia pentru o familie norocoasă sunt doar câteva dintre surprizele pregătite celor care trec pragul centrului comercial.

Până la finalul lunii mai, doamnele şi domnişoarele vor putea testa produse cosmetice şi chiar beneficia gratuit de sesiuni de make-up şi styling, în insulele special construite pentru Săptămâna MAI Mult. Acestea vor fi realizate în colaborare cu Sephora, care oferă şedinte de make-up şi curăţare a tenului, Marionnaud şi Yves Rocher, care îşi vor răsfăţa clientele cu make-up gratuit, Plafar şi L’Occitane, care vor oferi testări de produse, Centrofarm, cu şedinţe de instant beauty, şi Sensiblu, ce oferă dermoanalize pentru protecţia solară. În plus, Gett’s Color Bar va realiza gratuit coafuri din împletituri şi salonul Geta Voinea va oferi sesiuni de hairstyling.

În timpul Săptămânii MAI Mult, domnii se pot bucura, de asemenea, de zonele special amenajate pentru ei, care vor include console Nintendo. Astfel, timpul pe care partenerele lor şi-l petrec la shooping va trece pe neaşteptate. În plus, aşteptarea devine mai frumoasă în AFI Palace Cotroceni, pentru că domnii întâlniţi de promoterii noştri vor putea savura o ceaşcă de cafea, în intervalul 14:00 – 21:00.

De asemenea, o familie norocoasă va câştiga o excursie pentru doi adulţi şi un copil în Grecia, dacă participă la tombola desfăşurată în magazinele partenere (Imaginarium, Noriel, SMYK, Okaidi, Next, Big Step, Gymboland, Zorky’s Planet). La orice achiziţiei de produse, membrii familiei vor primi taloane pentru a se înscrie în concurs. Mai mult, copiii vor beneficia de workshopuri, jocuri, momente artistice şi multe activităţi special organizate pentru ei pe toată durata săptămânii.

Săptămâna MAI Mult finalizează Luna lui MAI Mult din AFI Palace Cotroceni, oferind tuturor clienţilor beneficii suplimentare şi dublându-le sesiunile de shopping cu activări speciale şi surprize.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.