Grudge Match: Trailer comentat

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Grudge Match este, surprinzător, una din cele mai amuzante comedii văzute în ultimii ani. Când ai doi actori la 70 de ani care ar trebui să joace într-o comedie despre box, te aștepți să te plictisești la același gen de glume ca în alte filme gen Last Vegas. Slavă Domnului, Grudge Match nu este așa! Și îți recomand să îl vezi până la capăt, adică să urmărești neapărat și genericul de final :)

Notă: Trailerul comentat a fost realizat înainte de vizionarea filmului

Fără să aibă legătură directă cu seria Rocky, Grudge Match cu siguranță va readuce nostalgicilor un pic din atmosfera obișnuită din jurul filmelor cu Sylvester Stalone.

În film este vorba despre doi boxeri care decid să revină în ring la 30 de ani de la ultimul lor meci. Culmea e că aproape tot atât a trecut și de când De Niro obținea Oscarul pentru rolul din Raging Bull în 1980, adică exact în perioada în care Sylvester Stallone devenea extrem de popular pentru rolurile din Rocky și Rocky II. Deci am putea spune că e o reeditare a bătăliei dintre cele mai faimoase personaje ale filmelor cu box din anii 80.

Sylvester Stallone

rocky

A fost nominalizat de două ori la Oscar în același an: pentru cel mai bun actor și cel mai bun scenariu, ambele pentru primul film din seria Rocky. În istoria filmului, doar patru actori se pot mândri cu distincția de a fi nominalizați la Oscar în același an și ca actor și ca scenarist: Charlie Chaplin, Orson Welles, Woody Allen și Sylvester Stallone. În anii ’80 era unul din cei mai bine plătiți actori ai tuturor timpurilor.

Robert de Niro

jakelamotta

Robert de Niro are la activ 5 nominalizări la Oscar și două premii pentru cel mai bun actor: unul în 1975 pentru rolul Vito Corleone din The Godfather II și al doilea, după cum spuneam, în 1981 pentru rolul boxerului Jake La Motta din Raging Bull (Taurul furios)

inf-ireland-baldwin-basinger-jp-120622-wg

Versiunea din tinerețe a personajului interpretat de Kim Basinger este jucată în film de Ireland Baldwind, fiica acesteia și a actorului Alec Baldwin.

Filmul este distribuit în România de MediaProDistribution și va rula pe ecrane începând de vineri, 17 ianuarie 2014.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.