Actorii şi personajele principale din serialul HBO „Rămâi cu mine”

Timp de citire: 4 minute

Vlad Dulea

"Rămâi cu mine" este un serial captivant care te prinde de la primele episoade. Serialul prezintă mai multe povești împletite și influențate fascinant una de cealaltă, într-un București așa cum nu l-ai mai văzut până acum: viu, optimist, colorat. O perspectivă pe care de obicei nu o întâlnești în producțiile autohtone.

Eva-Anghel-Iulia-Lumanare

IULIA LUMÂNARE

Personaj: Eva Anghel
Eva are 32 de ani și este director de creație într-o agenție de publicitate. Este o femeie frumoasă, inteligentă, distantă, încrezătoare în forțele proprii, care încearcă permanent să își ascundă slăbiciunile.
David-Damian-Aureliu-Surulescu

AURELIU SURULESCU

Personaj: David Damian
După ce a petrecut câțiva ani tumultuoși în străinătate, David s-a întors în țară și și-a schimbat radical stilul de viață. Vrea să trăiască aproape de familia sa, să aibă o slujbă liniştită, să se căsătorească cu o femeie bună şi să aibă copii.
Adi-Barbu-Andi-Vasluianu

ANDI VASLUIANU

Personaj: Adi Barbu
Adi are 37 de ani și mult sex appeal. Este căsătorit cu Laura şi au doi copii împreună. Deşi își iubeşte soția, îi este deseori infidel, fiind în permanentă căutare de aventuri pasionale.
Laura-Barbu-Antonia-Micu

ANTONIA MICU

Personaj: Laura Barbu
Laura, soția lui Adi, are 35 de ani și lucrează la o clinică de înfrumusețare.
Știe că soțul ei o înșală, realizează că merită ceva mult mai bun și asta o nemulțumește, făcând-o să caute atenție și afecțiune în altă parte.
Ramona-Muresan-Monica-Ciuta

MONICA CIUTĂ

Personaj: Mona Mureșan
Mona este contabilă la clinica unde lucrează Laura. În pofida numeroaselor suferințe cauzate de înfățişarea neagreabilă este o persoană veselă, plină de pasiuni, fantezii şi dorințe. Pentru că bărbații o ocolesc în viața reală, Mona îşi căută parteneri pe internet.
Virgil-Dumbrava-Lucian-Ifrim

LUCIAN IFRIM

Personaj: Virgil Dumbravă
Virgil este directorul de marketing de la clinică şi împarte un birou cu Mona. Timid, amabil și de o bunătate ieșită din comun, s-a îndrăgostit de Mona din momentul în care a întâlnit-o. E constant în sentimentele lui, dar pare că este un bărbat prea bun ca să aibă și noroc în dragoste.
Dorina-Simionescu-Cosmina-Stratan

COSMINA STRATAN

Personaj: Dorina Simionescu
Dorina este cea mai bună prietenă a Evei şi, la un moment dat devine și maseuza Monei. După câteva relații eșuate cu femei nepotrivite, îşi doreşte o relație nouă, proaspătă şi o găseşte în cel mai neaşteptat mod.
Iasmina-Dumitrescu-Sturza-Andreea-Gheorghe

ANDREEA GHEORGHE

Personaj: Iasmina Sturza
Iasmina este o tânără foarte atrăgătoare. Circumstanțele vieții ei au transformat-o într-o persoană agresivă și manipulatoare. Nu aşteaptă să i se dea ceva, pur şi simplu îşi ia singură. Acum şi-l doreşte pe David şi nu va lăsa pe nimeni să-i stea în cale.

 

„Rămâi cu mine” la HBO începând cu 1 decembrie 2013

„Rămâi cu mine” este cel de-al doilea serial de ficţiune realizat de HBO Europe în România, după „În derivă”. Producţia „Rămâi cu mine” are la bază formatul israelian „Matay nitnashek”, care a fost adaptat de HBO şi în Ungaria.

Primele două episoade ale noului serial produs de HBO Europe în România, Rămâi cu mine, vor fi difuzate în premieră și în exclusivitate pe 1 decembrie 2013, de la ora 20:00, la HBO, urmând ca din 8 decembrie, în fiecare duminică, de la ora 20.00 să fie difuzat câte un nou episod din cele 13 ale serialului.

Începând de luni, 2 decembrie, primele două episoade ale serialului vor fi disponibile fără abonament pe HBO GO, serviciul de video on demand lansat de HBO.

Rămâi cu mine este regizat de Constantin Popescu și Mihai Bauman. Scenariul serialului a fost tradus și adaptat de Lia Bugnar, iar producția a fost asigurată de compania Film Factor. Directorul de imagine al producției este Liviu Marghidan.

 

Adaugă un comentariu

  • Beni

    Serialul acesta are un frate geaman in ceha, disponibil tot pe hbo go ii zice shall we kiss, doar ca dupa parerea mea cel in ceha e mai bine realizat si a primit si un sezon 2 in 2017

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.