Carrie (2013) – Trailer comentat

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Aveam acest proiect video în cap de mai mult timp. Mă număr printre persoanele care intră în sala de cinema cu 10 minute înainte de începerea filmului pentru a nu pierde trailerele. Îmi plac trailerele. Câteodată mai mult decât filmele pe care le promovează 🙂

Legat de acest proiect, nu am inventat eu apa caldă. Mai există proiecte similare pe Youtube. Ceea ce am vrut eu să fac era un video content românesc legat de trailere care să conțină atât informații interesante cât și comentarii amuzante. Dacă la prima parte știam că pot să mă descurc, pentru a doua nu m-am putut gândi decât la Auraș.

Cu Auraș m-am văzut joia trecută la premiera filmului ”Carrie” de la Cinema City Cotroceni. Atunci i-am spus ce am de gând și a percutat imediat. A doua zi ne-am văzut, am filmat comentariile și pe urmă a urmat montajul. Evident că acum, după ce am trecut prin toate astea știm mai bine ce avem de făcut la următorul. Știm ce trebuie să îmbunătățim, sau, mai exact, ce credem noi că ar trebui să îmbunătățim, așa că nu ar strica să ne ziceți și voi observațiile voastre.

”Carrie” este distribuit în România de Forum Film și poate fi vizionat în cinematografele din toată țara începând cu 18 octombrie 2013.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.