Closed Circuit (Conspiraţia)

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

MI5 în Closed Circuit este un serviciu putred, corupt, politizat și indestructibil. În Closed Circuit nu e nimic "ca în filme". Lipsa unui deznodământ optimist și acceptarea acestuia prin abandonare sunt apăsătoare. De la un film ai așteptări mai mari, culmea. Eu vă propun să nu vă lăsați înșelați de nota mică de pe IMDb. Nota ar putea însemna că nu e un film la care e musai să vă uitați. Dar asta nu înseamnă neapărat că nu aveți ce vedea. E o diferență.

Closed Circuit (Conspirația), filmul distribuit în România de Ro Image 2000 va rula în cinematografe începând de vineri, 11 octombrie 2013.

La un moment dat în film este un schimb de replici de genul:
– Ți-am spus. Nu e nimic de văzut aici.
– Nu e nimic la care să te uiți. E o diferență.

Deunăzi citeam pe internet tot felul de păreri despre Gravity, cum că nu e realist, că nu are cum să se întâmple aia sau ailaltă.
Closed Circuit pare la polul opus. În Closed Circuit nu e nimic ca în filme. Sau cel puțin nu cum te aștepți să fie. Aseară la Closed Circuit am auzit o persoană spunând că pleacă cu un gust amar de la film. Lipsa unui deznodământ optimist și acceptarea acestuia prin abandonare sunt apăsătoare. De la un film ai așteptări mai mari, culmea!

Eu vă propun să nu vă lăsați înșelați de nota mică de pe IMDb. Nota ar putea însemna că e un film la care nu e musai să vă uitați. Dar asta nu înseamnă neapărat că nu aveți ce vedea. E o diferență.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.