Aylin & The Lucky Charms

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Aylin Cadîr participa în urmă cu zece ani  la concursul ”Alege Asia” în urma căreia a fost înființată trupa Pops. După desfințarea trupei, Aylin s-a concentrat pe partea de actorie, dar nu a renunțat niciodată la ideea de a cânta. În tot acest timp și-a căutat personalitatea în muzică, un loc care să i se potrivească cel mai mult timbrului și spiritului ei. Și-a găsit acest loc în jazz.

După ce o perioadă a cântat prin baruri de gen doar standarde de jazz, s-a ambiționat și și-a creat propria trupă de jazz, The Lucky Charms, cu care cântă acum și propriile piese. Cele mai multe piese proprii Aylin și The Lucky Charms au fost compuse special pentru ei de Cristina şi Bazooka de la Moonlight Breakfast dar colaborările cu compozitori de gen din România nu se opresc aici.

De curând Aylin și The Lucky Charms au lansat primul lor album intitulat Cloud. Albumul conține 10 piese printre care Cloud, You Got Me, Sweet Little Love, Chemistry și Kiss, piesă al cărei videoclip s-a lansat astăzi.

Aseară, în Jazz Book din București, Aylin și trupa ei au ținut un concert special pentru bloggeri. Am ascultat live piese de pe noul album, dar și coveruri jazz după piese în engleză, franceză, română și turcă.

Mai jos aveți un clip cu un fragment din concert în care am surprins un cover după piesa ”Tout Doucement” din repertoriul cântăreței Blossom Dearie din 1957.

Aylin poate fi urmărită pe:

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.