Sâmbătă particip la cel mai mare triatlon din Europa de Est

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

Ajuns la a cincea ediție în total (a patra la care particip eu) Triatlonul de la Mamaia se situează clar în topul competițiilor de masă organizate în România. Este, de altfel, cel mai mare triatlon din Europa de Est.

Fiind vorba de o ediție aniversară, organizatorii au pregătit mai multe suprize, printre care se numără și această medalie de finisher din poza de mai jos, pe care o vor primi toți participanții care termină triatlonul, indiferent de proba la care participă și de locul pe care termină cursa.

medalie aniversara triatlon mamaia 5 ani

După cum puteți vedea din imagine, materialul și designul medaliei o fac să fie mult diferită de alte medalii de finisher oferite în competițiile din România. Singura competiție cu medalii similare este Maratonul Internațional de la București.

Această medalie este clar una de colecție, mai ales pentru mine, deoarece atât smartatletic, clubul care organizează competiția, cât și Hotel Vega, hotelul care se vede în stânga-spate pe medalie, parteneri ai competiției, sunt deopotrivă printre cei mai vechi și buni prieteni și clienți ai mei.

Valoarea totală a premiilor la această ediție care are loc pe 7 septembrie la Mamaia este de peste 10.000 Euro, din care premii cash în valoare de 5.000 Euro, la care se adaugă premii speciale şi premii în produse, la categoriile de vîrstă.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului: https://www.trichallenge.ro/

Printre participanți la proba de ștafetă se regăsesc și patru echipe de bloggeri

Anul acesta, peste 700 de participanţi vor lua startul Triathlon Challenge Mamaia, de la copii pînă la vîrstnici, atleţi de la federaţii internaţionale, oameni din media, mari sportivi din ţară, directori de multinaţionale şi companii mari şi mijlocii, dar şi 4 echipe de bloggeri din toată ţara.

Dintr-una din aceste patru echipe fac și eu parte. Dacă ai un blog atunci e bine să știi că printr-o postare pe blogul tău în care susții echipa mea sau oricare din celelalte trei, poți câștiga unul din premiile:

  • Un ciclocomputer de ultimă generație – Polar CS 500, în valoare de 240 Euro
  • O pereche de ochelari de ciclism, de la Rudy Project, în valoare de 100 Euro
  • Un rucsac TYR Alliance Team II, în valoare de 50 Euro
  • sau Rucsac + Șapcă TYR, în valoare de 70 Euro

Citește mai multe detalii despre concursul pentru bloggeri aici: https://blogalinitiative.ro/campanii/sustine-echipa-preferata-la-triathlon-challange-mamaia-2013

Adaugă un comentariu

  • Alex

    Baftă multă și să te văd cu medalia aia de podium alături de cea de participant! Go Vlad GO!

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.