Căutăm bloggeri pentru Echipa Bloggerilor la Ciclism

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Prima participare a Echipei Bloggerilor la ciclism va fi la Skoda Velo Challenge - editia a III-a care va avea loc pe data de 22 iunie in Padurea Baneasa.

Skoda Velo Challenge – editia a III – a, va avea loc pe data de 22 iunie dimineata in Padurea Baneasa. Competitia testeaza abilitatile de ciclism si calitatile de coechipier pe un traseu de 10 de kilometri, care va trebui parcurs de fiecare membru al echipei.

Pentru această competiție încercăm să facem una sau mai multe echipe de bloggeri care să participe cu numele de Echipa Bloggerilor (același concept pe care l-am mai folosit și în alte sporturi până acum: Fotbal, Triatlon, Maraton etc -> vezi https://echipabloggerilor.ro )

Toma Nicolau și Ariel și-au anunțat deja intenția de a face parte din Echipa Bloggerilor la Ciclism. Vestea bună este că BikeCenter susține Echipa Bloggerilor cu biciclete și căști pentru această competiție.

Estuar-SmartAtletic-BikeCenter

Mai mult ca sigur vor mai exista și alte competiții de ciclism la care vom participa cu Echipa Bloggerilor, dar important este să creem nucleul cu această ocazie.

Prin urmare, vă rog să îmi trimiteți un email pe adresa vlad.dulea la gmail.com prin care să îmi confirmați intenția de a participa sâmbătă la competiția Skoda Velo Challenge – editia a III – a în Echipa Bloggerilor. Înscrierile trebuie trimise până cel târziu mâine, joi (20 iunie) ora 12.00.

Mai multe detalii despre Skoda Velo Challenge găsiți pe https://www.facebook.com/Skoda.Velo.Challenge

Vă rog să îmi comunicați în mail adresa blogului vostru și dacă aveți deja bicicletă și cască sau dacă doriți să participați pe cele puse la dispoziție de BikeCenter.

De asemenea, apelez la voi să dați vestea mai departe și să încercăm să facem o figură frumoasă ca echipă și în ciclism, așa cum am făcut până acum și în alte sporturi

Mulțumesc 🙂

Skoda-Velo-Challenge

Adaugă un comentariu

 • irina

  ah, n-am fost pe faza, dar data viitoare nu mai ratez!

 • Am trimis si eu mail, mi-ar face mare placere sa particip 🙂

 • Lutyk

  Din pacate nu sunt in Bucuresti in acest week-endd.

 • Radu

  Din pacate sambata asta nu pot participa. Am cazut la Maratonul Vinului si am mana dreapta busita. Trebuie sa mai stau cu ea asa cel putin o saptamana. Dar noteaza-ma pentru viitoarele competitii. 🙂

 • Apai eu ma bag, ti-am trimis mail 🙂

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.