Skoda Velo Challenge – editia a III – a, va avea loc pe data de 22 iunie dimineata in Padurea Baneasa. Competitia testeaza abilitatile de ciclism si calitatile de coechipier pe un traseu de 10 de kilometri, care va trebui parcurs de fiecare membru al echipei.

Pentru această competiție încercăm să facem una sau mai multe echipe de bloggeri care să participe cu numele de Echipa Bloggerilor (același concept pe care l-am mai folosit și în alte sporturi până acum: Fotbal, Triatlon, Maraton etc -> vezi http://echipabloggerilor.ro )

Toma Nicolau și Ariel și-au anunțat deja intenția de a face parte din Echipa Bloggerilor la Ciclism. Vestea bună este că BikeCenter susține Echipa Bloggerilor cu biciclete și căști pentru această competiție.

Estuar-SmartAtletic-BikeCenter

Mai mult ca sigur vor mai exista și alte competiții de ciclism la care vom participa cu Echipa Bloggerilor, dar important este să creem nucleul cu această ocazie.

Prin urmare, vă rog să îmi trimiteți un email pe adresa vlad.dulea la gmail.com prin care să îmi confirmați intenția de a participa sâmbătă la competiția Skoda Velo Challenge – editia a III – a în Echipa Bloggerilor. Înscrierile trebuie trimise până cel târziu mâine, joi (20 iunie) ora 12.00.

Mai multe detalii despre Skoda Velo Challenge găsiți pe http://www.facebook.com/Skoda.Velo.Challenge

Vă rog să îmi comunicați în mail adresa blogului vostru și dacă aveți deja bicicletă și cască sau dacă doriți să participați pe cele puse la dispoziție de BikeCenter.

De asemenea, apelez la voi să dați vestea mai departe și să încercăm să facem o figură frumoasă ca echipă și în ciclism, așa cum am făcut până acum și în alte sporturi

Mulțumesc :)

Skoda-Velo-Challenge

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 25 de comentarii la acest articol.

Views 198

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!