Aşa, şi?

Timp de citire: 1 minut

Vlad Dulea

Am citit la Cristina Bazavan pe blog despre noua piesă Vunk și despre faptul că la un moment dat în piesă apare ideea că “pentru fericire, câteodată trebuie să stai la coadă” și “când îți vine rândul să iei și pentru alții”.

Îmi place mesajul dar nu pot fi 100% de acord cu el. Cel mult aș putea să vă țin rândul la coadă. Da. Asta aș putea să fac pentru voi. Căci dacă tu vrei ca eu să iau fericire și pentru tine, înseamnă că ori nu-ți trebuie, ori ai deja destulă.

Pentru fericire trebuie într-adevăr ”să stai câteodată la coadă” dar cred că mai important este să observi când îți vine rândul și să nu îl lași să treacă. Adesea avem ocazii nenumărate și nebănuite de a fi fericiți, dar noi suntem mai degrabă ocupați cu statul la coadă.

Și nu-ți fă griji. Când iei fericire pentru tine, iei oricum și pentru alții. Pentru că atunci când ești fericit, împarți fericire – fără să vrei – și celor din jur. Nu-i așa? 🙂

Adaugă un comentariu

 • Manea Elena Loredana

  Adesea avem ocazii nenumărate și nebănuite de a fi fericiți, dar noi suntem mai degrabă ocupați cu statul la coadă.
  "Și nu-ți fă griji. Când iei fericire pentru tine, iei oricum și pentru alții. Pentru că atunci când ești fericit, împarți fericire – fără să vrei – și celor din jur. Nu-i așa? :)"
  Bravo Vlad, sunt de acord cu tine!!!
  Dar unde este coada pentru fericire, ca eu am un prieten care vrea sa stea la coada…??

 • cotos

  Eu nu am stat la coada, decat foarte putin. Da si cand am pus mana pe doza mea de fericire, am si luat-o de nevasta 🙂

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.