Blogger + Karaoke = Blog’n’Roll

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Cat Music tocmai și-au lansat un site nou și au realizat si doua aplicatii de karaoke, una pentru iOs (iPhone+iPAD), iar cealaltă pentru Android (in varianta beta).

Tocmai am instalat aplicația de iPhone și vă spun sincer că e ”addictive” rău 🙂 Conține, bineînțeles, variante de karaoke ale hiturilor autohtone lansate de această casă de discuri (ex: Kboom, Mi-e sete de tine, Stinge lumina, Dead Man Walking, Zaleilah, Lumea e a mea etc)

Nu trebuie să vă faceți griji dacă nu sunteți cel mai tare as în ceea ce privește vocea. Aplicația înregistrează vocea și o corectează pe alocuri, acolo unde trebuie, îi adaugă și un efect frumos, astfel încât înregistrarea finală vă va surprinde atât pe voi cât și pe prietenii voștri, pentru că imediat după ce înregistrați o piesă o puteți sharui cu cei dragi 🙂

Dar să revenim la bloggerii noștri 🙂 O dată cu lansarea noului site și a noilor aplicații, Cat Music organizează cel mai tare eveniment cu karaoke pentru bloggeri: Blog & Roll, aflat la cea de-a treia ediție după o pauză de 4 ani.

La Blog and Roll sute de bloggeri, atat din Bucuresti cat si din provincie, vor avea ocazia să cânte karaoke alaturi de Mandinga, Ruby, Alb-Negru si Voltaj. UPDATE: vor veni și Jukebox, Mamasita si What’s Up.

De Jukebox mă bucur foarte tare că vin pentru că voi avea ocazia să îl revăd pe bunul meu prieten Andrei Apostol, unul din cei doi chitariști ai trupei și cel cu care mi-am petrecut o parte din vacanța din Thailanda de la începutul anului 🙂

Evenimentul are loc pe 9 decembrie, de la ora 19:00, la Route 66 (fostul Coyote Café, Calea Victoriei nr. 48-50) iar participarea la eveniment este gratuită, indiferent dacă vrei să fii în public sau pe scenă. Important este să îți anunți intenția pe site-ul evenimentului.

Eu nu voi participa la concurs dar voi fi (așa cum se poartă mai nou la concursurile de voce) consilierul lui Marius Matache, membru de bază al juriului care va delibera câștigătorii concursului de karaoke.

Adaugă un comentariu

  • Nicorici Alin

    Prea departe de mine acest eveniment, dar in semn de respect imi voi descarca aplicatia si o sa cant in baie…

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.