Cupa Presei la Cântat 2012

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Aseară în Music Club a fost Cupa Presei la Cântat ediția a 9-a. Au fost 26 de concurenți din presa românească, cei mai mulți de la Realitatea TV și TVR, dar și de la Antena 1, Antena 3, Prima TV, Radio GSP, B1 TV, Money TV, Kamikaze, Radio România, ProSport, Radio 21, Radio3Net “Florian Pittiș”.

Cupa Presei a fost câștigată de Claudiu Popa, reporter la Realitatea TV. Locul I: Elena Suvic (Burda România), Locul II: Lavinia Marin (TVR), Locul III: Monica Sârbu (Realitatea TV), Premiul pentru cea mai buna voce: Luiza Tamaş (B1TV)

Competiția organizată și anul acesta de către Florin Ghioca a fost transmisă live pe paginademedia.ro cu sprijinul lui Adrian Cristea.

Dacă ați ratat transmisiunea live puteți vedea aici o înregistrare din sală cu telefonul a momentului meu 🙂

Vreau să le mulțumesc personal bloggerilor, colegilor și prietenilor mei prezenți aseară în Music Club să mă susțină: Ștefan & Sasha, Nona, Bogdan, Oana, Alin, Cristi, Sorin, Loredana și Alexandra. Mi-aș fi dorit să le mulțumesc de pe scenă la final dar n-a fost să fie 🙂 Până la urmă era cupa presei, nu-i așa? 🙂

Adaugă un comentariu

 • Natural

  Dupa cum vad ai incalzit atmosfera 🙂 N-am fost acolo sa te sustin, dar ai de la mine o nominalizare, dar si o leapsa de sezon.

  Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

 • Rudolf Szekeres

  FELICITARI ! Ai castigat prin faptul ca ai participat si ai avut si SUSTINATORI.Ca si in sport si in toate cele(concursuri) unii castiga ati pierd. Dar faptul ca ai avut sansa de a participa este un CASTIG. Si pana la urma urmei "era cupa presei"…………nu al blogerilor

 • Emilian Nedelcu

  Eu am devenit fan aproape înrăit. Dacă n-aș avea copii, aș fi un fan stalker 🙂

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.