Team Building la Portile de Fier

Timp de citire: 7 minute

Vlad Dulea

În "weekendul" 24-26 iulie 2012 am testat împreună cu aproape 20 de bloggeri din București, Craiova și Timișoara ce ar însemna un team-building în zona Porțile de Fier. Filmulețul de mai jos are aproape 23 de minute și include toate momentele importante din timpul team-buildingului: îmbarcarea la sediul Aventuria.ro, drumul până la Drobeta, plimbarea pe Dunăre până la Cazane, plimbarea prin Peștera Ponicova (intrarea în peșteră cu barca), plimbarea pe biciclete pe malul golfului Mraconia, concursul de îndemânare pe biciclete, drumeția pe Ciucarul Mare, concursul de kaiak pe Dunăre, furtuna de la finalul zilei, concertul de încheiere :) Recomand urmărirea filmului cu sunetul pornit pentru a vă bucura și de coloana sonoră, pe alocuri foarte inspirat aleasă :)

Ne-am cazat la Motel Continental Porțile de Fier, un loc perfect pentru team-building-uri întrucât își deschide porțile doar pentru grupuri de minim 20 de persoane. Personalul hotelului este foarte amabil și mereu cu zâmbetul pe buze. Tot cei de la Continental ne-au facilitat plimbarea pe Dunăre cu barca și accesul la Baza sportivă de la Orșova pentru concursul cu kaiace.

Bicicletele și kaiacele, precum și suporții de mașini pentru ele, au fost puse la dispoziție de Aventuria.ro. Deplasarea bloggerilor de la București până la Porțile de Fier s-a făcut cu mașini puse la dispoziție de Renault România.

În cele aproape 3 zile de team-building ne-am jucat de-a ”directorii”, am făcut echipe, am concurat unii împotriva altora, ne-am ajutat și susținut unii pe alții și ne-am distrat pe cinste, așa cum îi stă bine unei echipe unite 🙂

Mai jos puteți vedea care au fost bloggerii din Bloggers Inc., ce funcții au ocupat în timpul team-building-ului și cu ce impresii au rămas în urma acestuia:

Adriana Cocic – Director cu dor de duca (www.viajoa.ro)
„in jur de 15, la Continental Portile de Fier- Am ajuuuuns! Fix pe malul Dunarii, intr-un hotel foarte simpatic. Dupa ce-am facut poze de grup cu cele patru masini Renault, incarcate cu biciclete si kaiace, am ajuns in camera. E albastra, decorata cu bun gust, iar dupa draperii zaresc o priveliste de vis.”

 

Alex & Laur (www.aventuria.ro)
„Concluzia care s-a desprins insa a fost ca, pe langa locatie, logistica si programul evenimentului cel mai important element a fost faptul ca mare parte dintre cei ce au participat chiar nu se cunosteau, asa ca au avut ce „cladi” cu aceasta ocazie.”

 

Andrei Zdetovetchi – Director Root (photoblog.zdeto.com)
„Era să încep cu în “weekendul…” dar mi-am revenit la timp 🙂 Pentru că așa am perceput și simțit perioada 24 – 26 iulie, când am avut onoarea și plăcerea de a participa la un teambuilding organizat de bloggeri pentru bloggeri la Parcul Național Porțile de Fier. Gazdă ne-a fost Motel Continental Porțile de Fier, un loc excelent pentru organizat teambuildinguri.”

 

Augustin Radu – Forever Child Manager (www.augustinradu.ro)
„Avem o tara superba cu locuri care iti taie respiratia, avem flora si fauna pentru care ar trebui sa multumim tutor sfintilor ca ne-au binecuvantat cu ele si, slava cerului, avem inca locuri in care manelistii si gratarele lor inca nu au ajuns pentru ca manelistilor din fericire nu le place miscarea, daca nu se ajunge cu masina nu e interesant pentru ei.”

 

Bogdan Antohe – Director de Cadre (de bicicletă) (www.bogdanantohe.ro)
„A fost o zi plină cu sport, plimbare și voie bună, cu o echipă de zile mari – Bloggers Inc. De la Orșova, la Gura Văii (unde este și barajul de Porțile de Fier & Comandamentul continental) să tot fie vreo 17 kilometri. Cristina, Sorin, Alin și Laur au ținut morțiș să ne întoarcem pe bicicletă. Peisajul e deosebit și clar îl vezi altfel de pe 2 roți. „

 

Cristian China-Birta – Mandarin de Severin (www.chinezu.eu)
„după prima zi de Bloggers Inc., vă spun că este una din cele mai faine isprăvi la care am participat. Pentru că e altfel. Pentru că am ieşit dintr-o anumită rutină şi facem altceva, ceea ce ne pică foarte bine la coracon :D”

 

Cristina Bazavan – Pila lu’ Sefu’ (www.bazavan.ro)

„cind scoti 20 de oameni in natura si-i pui sa intre intr-o competitie, le dezvalui o parte din caracter. asa s-a intimplat la Bloggers Inc, teambuilding pentru bloggeri din Bucuresti, Timisoara si Craiova.”

 

Cristina Putan – Director Departament la Mama Acasa (www.cristinatm.net)
„dacă sunteți din Timișoara, uitați de Văliug și Trei Ape, că la Dunăre e mult mai frumos, mai puțin aglomerat și mai ieftin. Dacă sunteți din București, nu mai mergeți să vă călcați în picioare la Sinaia. Găsiți dealuri și munți lângă Dunăre, în liniște și sălbăticie.”

 

Dana Ilie – Junior Director (danailie2004.blogspot.com)
„am revenit în Orșova, la complexul sportiv, unde băieții de la Aventuria ne-au pus la vâslit caiacul într-o probă destul de simpatică. Cum pentru mulți a fost prima dată când ne băgam în așa ceva, ne-au fost asigurate instructajul și asistența pe toată perioada probei. Și cum concursu-i concurs, dar distracția primează, proba s-a lăsat cu o baie bună în Dunăre”

 

Loredana Lungu – Directoare în Concediu (www.travelgirls.ro)
„Toate camerele au vedere spre Dunăre, malul sârbesc şi, mai ales, spre barajul Porţile de Fier 1. După lăsatul serii imaginea pe care o ai fie de la terasă fie din cameră te lasă fără cuvinte. Şi e atâta linişte!”

 

Lucian Prejbeanu – Director Responsabil Cu Mancarea (www.craiovaforum.ro)
„Team buildingul e organizat ca la carte, cu iesiri in natura pe bicicleta si caiac (puse la dispozitie de catre aventuria.ro), cu discutii despre dezvoltarea blogosferei, despre natura (omul responsabil cu informarea despre specii de fauna si flora fiind Make), cu odihna pe malul Dunarii in frumosul hotel Continental”

 

Marius Matache – Chief of Field Operations (www.mariusmatache.ro)
„Speranta mea e ca dupa ce au vazut Cazanele de sus, de pe Ciucarul Mare (pe care eu o consider una din cele mai frumoase privelisti posibile) si dupa plimbarea cu barcile de la Orsova (cu intrat in Ponicova direct din Dunare), directorii nostri sa revina in Portile de Fier, fie pentru concedii, fie pentru un week-end de aventura. „

 

Oltea Zambori – Director de Asistent de Director (Secretara) (www.nebuloasa.info)
„Pestera Ponicova din Cazanele Mari nu se poate povesti. Am fost uimita, din nou, de forta si imaginatia naturii, de felul in care viata le aranjeaza pe toate in asa fel incat, la momentul potrivit, sa iti dai seama cat de mic si neinsemnat esti si cat de mare e natura de care ne incapatanam sa nu avem grija. „

 

Razvan Pascu – Director de Calatorii (www.razvanpascu.ro)
„A fost concentrat si interesant pentru ca am reusit sa facem multe intr-o singura zi, a fost funny pentru ca a implicat multi bloggeri cu personalitati si pasiuni diferite, a fost util pentru ca am cunoscut aproape 20 de oameni noi si a iesit ca la carte pentru ca am avut 3 parteneri de incredere, companii care au facut tot posibilul ca totul sa iasa bine pentru noi.”

 

Ruxandra Predescu – Director de Stat (www.printreranduri.eu)
„Am văzut Tabula Traiana de pe malul sârbesc, singurul loc în care românii au voie să se apropie la mai puţin de 15 metri, ca o concesie făcută celor interesaţi de istorie. În rest, trebuie să menţinem distanţa… cel puţin teoretic, spune Nicu, cel care conduce barca şi face pe ghidul: “poţi să te duci şi mai încolo cu barca, nu măsoară nimeni”.”

 

Sorin Neagu – Beerminator-in-chief (www.mosneagu.eu)
„Probabil cea mai făină campanie cu bloggeri la care am participat. Nu știu alții cum sunt dar când mă gândesc la escapada ce a avut loc în urmă cu două săptămâni încă îmi vine să mă teleportez instant, să las totul în urmă, să renunț la orașul gri și agitat și să-mi regăsesc liniștea pe-un mal de Dunăre.”

 

si cu voia dumneavoastră…

Vlad Dulea, în calitate de CEO, însemnând aici: Chief Entertainment Officer 🙂 (vlad.dulea.ro), a cărui părere o puteți (poate) înțelege din faptul că nu a reușit să renunțe la mai multe secvențe din cele filmate în timpul team-building-ului, rezultând filmulețul de mai sus, lung, prea luuuuung (zic unii) dar plin de amintiri de neuitat! 🙂

 

 

Adaugă un comentariu

  • Dana

    Hehe, m-au apucat nostalgiile. Excelent filmuletul, mai ales ca ai surprins cateva faze memorabile (precum melodia de pe vaporas). Well done, Vlad, si multumiiiim! 🙂

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.