Bollywood HD s-a alăturat Bollywood TV, Bollywood Clasic și Bollyshow în rețelele de cablu din România

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

V-aș fi pus un trailer aici, dar din ce am găsit pe Youtube nimic nu v-ar putea face să înțelegeți ce sentiment îți lasă filmul la finalul vizionării. Cel mai bine încercați să îl vedeți și vorbim după, iar dacă vă treziți mergând pe stradă intonând în gând ”All izz well”, atunci vă rog să reveniți aici și să îmi lăsați un comentariu ca să știu că nu sunt singurul căruia i se întâmplă asta.

Zilele trecute s-a lansat în România noua televiziune Bollywood HD – primul canal HD indian disponibil în România – care transmite filme, show-uri şi seriale, toate în format full HD. Printre filmele care difuzate de Bollywood HD se numără şi „3 Idiots„, în regia lui Rajkumar Hirani, considerat cea mai bună producţie indiană de până în prezent.

Am văzut acest film luna trecută la invitația ISG Media, compania care a adus în România cele patru posturi indiene, și vă mărturisesc că filmul a intrat instant în topul preferințelor mele.

Eu acasă nu am cablu, și în general nu mă uit la TV, dar acest film m-a făcut să mă gândesc că ar putea fi un motiv serios să îmi pun cablu. În cinematografe (și cred că și la alte posturi TV din România) suntem privați de cultura bollywodiană și pierdem producții ca aceasta care este mult peste altele din același gen dar produse la Hollywood sau în Europa.

V-aș fi pus un trailer aici, dar din ce am găsit pe Youtube nimic nu v-ar putea face să înțelegeți ce sentiment îți lasă filmul la finalul vizionării. Cel mai bine încercați să îl vedeți și vorbim după, iar dacă vă treziți mergând pe stradă intonând în gând ”All izz well”, atunci vă rog să reveniți aici și să îmi lăsați un comentariu ca să știu că nu sunt singurul căruia i se întâmplă asta 🙂 Până atunci vă spun că între timp am mai văzut un film în care joacă același Aamir Khan (care este în acest caz și producător). Filmul se numește  Like Stars on Earth și este, de asemenea, un film pe care vă recomand să nu îl ratați.

În prezent, UPC, Dolce dar şi alte companii de cablu retransmit  Bollywood TV, Bollywood Classic şi Bollyshow.

Adaugă un comentariu

 • pufa1pufa2

  Se pare ca Libertatea distribuie incepand cu 01.11.2013 o noua serie de filme indiene.

  Pot sa-mi dau cu parerea despre primele 5 ca merita vazute .

  Ultimele 2 sunt cu Salman Khan dar mie , personal nu-mi plac .

  Depinde de gustul fiecaruia.

  Atasez mai jos un link pt. mai multe informatii

  https://hedwig27silverhenna.wordpress.com/2013/10/03/avalansa-de-filme-indiene-bune/

 • pufa1pufa2

  DA . Filmul este cu adevarat memorabil si te urmareste mult dupa ce s-a lasat cortina.
  Referitor la cinematografia indiana , pot sa stau pana dimineata si sa discut despre MULTE , FOARTE MULTE filme indiene care merita 5 stele. Vorbesc in special despre filmele din epoca moderna , filme in care se observa o deschidere mai mare catre globalizare. Mi-e foarte greu , dar am ales 4 filme care , zic eu , cuprind chintesenta cinematografului indian din ultimii ani: BLACK (2005 Rani Mukerji si Amitabh Bachchan ) ; FANAA ( 2006 Amir khan si Kajol ) ; KABHI ALVIDA NAA KEHNA ( 2006 SRK ) , ASOKA ( 2001 SRK )

  • Vlad Dulea

   Din astea am vazut doar Fanaa. Superb!!! O sa le vad si pe celelalte. Mersi de recomandari 😉

 • Gabi

  Mno, pe asta n-o stiam.
  Se lasa cu plagiat articolu-ti 😉

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.