#prinSibiulMeu ziua 1: Concurs de fotografie nocturnă

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Ziua 1 a evenimentului Prin Sibiul Meu la care sunt invitat în acest weekend a debutat cu Parada Dansurilor Populare din deschiderea celei de a 37-a ediții a Festivalului Cântecele Munților. Dansatori din România, Georgia, Grecia, Polonia, Serbia, Cipru sau Italia au etalat jocuri populare apreciate din plin de public.

Pe lângă evenimentul Prin Sibiul Meu și Festivalul Cântecele Munților, Sibiul mai are parte în acest weekend de încă un eveniment: Caravana Staropramen ajunge la Sibiu, sâmbătă, 4 august, în Zona Grătare Sadului (11.00 -17.00) și duminică, 5 augustin Zona Grătare la Curmatura ( 11.00 – 17.00). Partea interesantă pentru bloggeri sibieni este faptul că Staropramen îl premiază pe bloggerul care urează cel mai frumos “bun venit” caravanei Staropramen în Sibiu cu un premiu de 100 de euro. Detalii pe www.blogalinitiative.ro

Fotografie nocturnă

Ziua 1 a evenimentului Prin Sibiul Meu s-a încheiat cu un concurs de fotografie nocturnă din Turnul Sfatului. Mai jos puteți vedea fotografiile făcute de mine.

Prin Sibiul Meu este un eveniment realizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) şi cofinanţat de Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu în cadrul programului Sibiu Baroc Update.

Parteneri principali: Citroen RomâniaAutonom inchirieri masini şi Ibis Hotels Sibiu.

Mulţumim pentru susţinere: CNM Astra, Muzeul Brukenthal, Ivelo Sibiu, şcoala de fotografie Image Art, pivniţa de vinuri Weinkeller, Pardon Cafe Sibiu, Atrium Classic Cafe.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.