Bloggeru’ e manager, urcă firma pân’ la cer!

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Este sau nu Motelul Continental Portile de Fier o locație excelentă pentru team-building?

Uitându-mă peste poze (vezi mai jos) și ținând cont că este într-o zonă extrem de frumoasă dar pe care turiștii obișnuiți uită să o includă în traseele lor, preferând deseori regiuni mult mai populare (gen Valea Prahovei, Bran, Moeciu), Motelul Continental Portile de Fier pare, cel puțin la prima vedere, o locație excelentă pentru team-building.

Motel Continental Portile de Fier, Drobeta Turnu-Severin

Motel Continental Portile de Fier, Drobeta Turnu-Severin

Rămâne ca săptămâna viitoare să se confirme sau nu acest lucru, având în vedere că voi fi unul din „directorii” corporației Bloggers Inc. care vor participa la team-building-ul organizat la Porţile de Fier. A se înţelege că faza cu directorii și corporația este o chestie fun, în sensul că noi ne vom distra copios pe seama ei, dar în rest lucrurile vor fi cât se poate de serioase.

Vom pleca cu mașini puse la dispoziție de partenerul Renault, mașini care vor fi echipate deasupra cu biciclete și caiace, pentru că vom avea parte de activități de team-building foarte interesante puse la dispoziție de partenerul Aventuria.

Faza e că trebuie să ma decid până atunci ce fel de ”director/manager” sunt! Și aici aș aprecia tare mult dacă m-ați ajuta cu sugestii!

Am primit câteva sugestii dar nu știu la care să mă decid, sau dacă există altele mai bune: „manager de talente”, „director cultural-artistic”, „cover manager” :)))

Voi ce ziceți?

Adaugă un comentariu

  • cotos

    O locatie superba..Pacat ca nu ne cunoastem indeajuns tara…Cu o pormovare ar fi plina tara cu turisti romani..

  • Mda! sigur, cand am zis cover manager, m-am gandit la cover band TRUPA ATELIER. Incerc acum sa-mi corectez optiunea si ZIC "MANAGER DE TALENTE" Sau daca se intelege mai bine MANAGER de ori ce fel ca te pricepi.

  • Eu as recomanda "cover manager"

  • “director cultural-artistic”, e mai bine:))

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.