Echipa Bloggerilor, locul 2 la Cupa Castrol la fotbal

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Cineva spunea ieri că ”Echipa Bloggerilor” în sine (atenție, ca și concept, nu cu referire la componență sau la sportul practicat) a făcut mai multe pentru promovarea blogosferei decât mulți dintre bloggerii cu ștate vechi.

Echipa Bloggerilor a apărut ca și concept acum aproximativ 2 ani. Echipa Bloggerilor la fotbal a fost la început o selecționată a bloggerilor care participau la edițiile SportMeet. Acea selecționată a participat la patrulaterele organizate de Jandarmeria Română și mai apoi la Cupa Agențiilor pe care a și câștigat-o în două ediții consecutive.

Smartatletic, cei cărora li se datorează și Echipa bloggerilor la Triatlon, sunt și cei care au organizat ieri Cupa Castrol la fotbal, o cupă destinată companiilor legate direct de brandul Castrol în România. Echipa Bloggerilor a fost invitată să participe la acest turneu. Echipa selecționată de Marius Matache a fost alcătuită din Adi Zăbavă, Mircea Meșter, Lucian Marin, și câțiva bloggeri aflați la prima selecționare precum Alex Dragan, respectiv Marius Jepan, Calin Pascu si Ciprian Prune din Timisoara.

Partea frumoasă este că echipa Bloggerilor a reușit să ajungă până în finala competiției unde a pierdut onorabil cu (doar) 2-0 în fața celor de la AD Auto Total, echipă care a dat ambii golgheteri ai turneului (fiecare cu 9 goluri) și care nu a primit niciun gol în cele 6 meciuri jucate ! Pe de altă parte, șuturile continue apărate la poarta bloggerilor de Adi Zăbavă au făcut din acesta Portarul Turneului 🙂

Mai jos am pus câteva poze făcute de mine în timpul competiției (eu am fost doar înfocat suporter ieri) și vă las link către pagina lui Make unde povestește el mai multe despre cum s-au desfășurat meciurile pentru selecționata bloggerilor: https://www.mariusmatache.ro/fotbal-cupa-castrol/

 

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.