Vă mărturisesc că atunci când am văzut în poze Mașina de scris cu USB, adică premiul de la campania Timișoreana destinată bloggerilor, am zis că e un Gadget mișto dar mi-am imaginat că e ceva din plastic care imită o mașină de scris normală.

Ei bine, m-am înșelat, și am constatat acest lucru aseară când cei de la Timișoreana ne-au adus la birou premiul ca să ne jucăm puțin cu el :)

Mașina de scris este una ORIGINALĂ (veche, vintage cum vreți voi să îi spuneți) și are un adaptor montat ulterior care comunică prin cablu USB cu un calculator sau cu un iPad.

Noi am testat cu laptopul meu. Practic nu trebuie drivere, nu trebuie nimic, doar o conectezi pe USB și devine ca o tastatură normală.

Uitați-vă la filmuleț și o să pricepeți cum funcționează :)

Faza mișto este că mașina funcționează în continuare și normal, adică cu hârtie. Puteți vedea în poza de mai jos procesul verbal așa cum apărea pe ecran și în același timp pe hârtie :)

Dacă vă place jucăria și vreți să o câștigați trebuie să intrați pe http://www.beretimisoreana.ro/concurs-bloggeri/ doar că trebuie să vă grabiți un pic pentru că concursul se încheie pe 19 mai! Baftă!!!

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 7 comentarii la acest articol.

Views 13

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!