Cum m-am distrat eu cu un super gadget

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Vă mărturisesc că atunci când am văzut în poze Mașina de scris cu USB, adică premiul de la campania Timișoreana destinată bloggerilor, am zis că e un Gadget mișto dar mi-am imaginat că e ceva din plastic care imită o mașină de scris normală.

Ei bine, m-am înșelat, și am constatat acest lucru aseară când cei de la Timișoreana ne-au adus la birou premiul ca să ne jucăm puțin cu el 🙂

Mașina de scris este una ORIGINALĂ (veche, vintage cum vreți voi să îi spuneți) și are un adaptor montat ulterior care comunică prin cablu USB cu un calculator sau cu un iPad.

Noi am testat cu laptopul meu. Practic nu trebuie drivere, nu trebuie nimic, doar o conectezi pe USB și devine ca o tastatură normală.

Uitați-vă la filmuleț și o să pricepeți cum funcționează 🙂

Faza mișto este că mașina funcționează în continuare și normal, adică cu hârtie. Puteți vedea în poza de mai jos procesul verbal așa cum apărea pe ecran și în același timp pe hârtie 🙂

Dacă vă place jucăria și vreți să o câștigați trebuie să intrați pe https://www.beretimisoreana.ro/concurs-bloggeri/ doar că trebuie să vă grabiți un pic pentru că concursul se încheie pe 19 mai! Baftă!!!

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.