Dacă eşti biciclist trebuie să ştii că există Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Intră aici să vezi filmuleţul în care puteţi afla cum s-a reuşit desfiinţarea pistelor ilegale din Bucureşti

Dacă eşti biciclist trebuie să ştii că acum există o comunitate a bicicliştilor. Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti (CCB) este prima asociaţie de iniţiative unite pentru ca împreună să facă lucruri importante pentru acest oraş.

Din CCB fac parte toate iniţiativele de care aţi auzit vreodată până acum în Bucureşti, inclusiv cele pe care le-am iniţiat eu (vezi reţeaua de site-uri biciclete.net).

Chiar dacă nu am fost la primele întâlniri ale CCB (cu toate că am fost chemat cu insistenţă, dar din păcate nu am reuşit niciodată să ajung) pot să vă anunţ acum că CCB a reuşit un lucru mare!

Prima treabă bună făcută de CCB (în frunte cu cei de la Optar) este că au reuşit să suspende nişte kilometri de piste făcute aiurea prin Bucureşti.

Iată mai jos un filmuleţ în care puteţi afla cum s-a reuşit desfiinţarea pistelor ilegale din Bucureşti.

Eu vă recomand să îi urmăriţi pe site-ul proaspăt lansat: www.comunitateabiciclistilor.ro şi să le daţi un MARE LIKE pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ComunitateaBiciclistilor, iar dacă foloseşti Twitter atunci e musai să urmăreşti contul @biciclistii

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.