Despre al doilea eveniment, Grand Prix-ul Blogosferei vreau să vă vorbesc acum. A fost un eveniment organizat de prea-pricepuții în astfel de întâmplări de la Rogalski Grigoriu împreună cu cei de la Top Gear și  Forum Film cu ocazia lansării în România a filmului Cars 2 (vezi trailer oficial). Jos pălăria! Iar ați lovit blogosfera cu un eveniment de nota 10+!

Au fost prezenți 32 de bloggeri iar concursul în sine s-a desfășurat de-a lungul a trei sesiuni de calificare (cei 32 de bloggeri au fost împărțiți în 3 grupe) și apoi marea finală în care s-au întrecut cei mai buni 10 din calificări.

Înainte de plecarea în cursă

Înainte de plecarea în cursă

În timpul calificărilor

În timpul calificărilor

Eu am avut al doilea timp în grupa din care am făcut parte, dar per total am avut al 16-lea timp, prin urmare nu am prins finala. Oricum, senzația a fost foarte-foarte mișto.

Cu fiecare tură pe care o făceam mă simțeam mai stăpân pe kart și creșteam viteza, luam curbele mai cu curaj și, evident, creștea și adrenalina!

În pauza dintre sesiunile de calificare, am avut ocazia să dau o tură de circuit într-un Volvo cu maestrul Titi Aur la volan explicând cum se abordează corect curbele. Scuzați calitatea filmării cu telefonul (nu îmi era deloc ușor să îl țin drept).

Cam așa s-a derulat o zi cu o impresionantă colecție de amintiri frumoase.

Iar dacă nu ați aflat încă cine este The Stig, vă dau un indiciu :)

The Stig Revealed

The Stig Revealed

 

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 8 comentarii la acest articol.

Views 7

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!