Grand Prix-ul Blogosferei

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Ieri a fost cu siguranţă una din zilele acelea fantastice care îţi rămân în minte pentru totdeauna. A început cu o seară înainte cu o întâlnire cu câţiva prieteni vechi cu care nu mă mai văzusem de vreo 10 ani, întâlnire care a durat până dimineaţă. De acolo am plecat aproape direct la birou iar seara am petrecut-o alături de bloggeri la ceea ce s-a chemat Grand Prix-ul Blogosferei. Contrar așteptărilor nu m-am simțit deloc obosit, ba dimpotrivă toate aceste întâmplări m-au încărcat cu o energie pozitivă care să îmi ajungă pentru mult timp de acum încolo.

Despre al doilea eveniment, Grand Prix-ul Blogosferei vreau să vă vorbesc acum. A fost un eveniment organizat de prea-pricepuții în astfel de întâmplări de la Rogalski Grigoriu împreună cu cei de la Top Gear și  Forum Film cu ocazia lansării în România a filmului Cars 2 (vezi trailer oficial). Jos pălăria! Iar ați lovit blogosfera cu un eveniment de nota 10+!

Au fost prezenți 32 de bloggeri iar concursul în sine s-a desfășurat de-a lungul a trei sesiuni de calificare (cei 32 de bloggeri au fost împărțiți în 3 grupe) și apoi marea finală în care s-au întrecut cei mai buni 10 din calificări.

Înainte de plecarea în cursă

Înainte de plecarea în cursă

În timpul calificărilor

În timpul calificărilor

Eu am avut al doilea timp în grupa din care am făcut parte, dar per total am avut al 16-lea timp, prin urmare nu am prins finala. Oricum, senzația a fost foarte-foarte mișto.

Cu fiecare tură pe care o făceam mă simțeam mai stăpân pe kart și creșteam viteza, luam curbele mai cu curaj și, evident, creștea și adrenalina!

În pauza dintre sesiunile de calificare, am avut ocazia să dau o tură de circuit într-un Volvo cu maestrul Titi Aur la volan explicând cum se abordează corect curbele. Scuzați calitatea filmării cu telefonul (nu îmi era deloc ușor să îl țin drept).

Cam așa s-a derulat o zi cu o impresionantă colecție de amintiri frumoase.

Iar dacă nu ați aflat încă cine este The Stig, vă dau un indiciu 🙂

The Stig Revealed

The Stig Revealed

 

Adaugă un comentariu

 • Toma

  Noroc ca ai avut casca, altfel nu-mi imaginez cum ti-ar fi fluturat parul in vat

 • Dan

  Some say .. the outline of his left nipple is exactly the same shape as the Nurburgring :))

  Vlad, pentru mai multe citate de la Stig, iti recomand sa dai follow acilea :

  https://twitter.com/#!/stigquotes

  eu ma amuz zilnic, sunt foarte faine 😉

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.