Două evenimente de suflet, evident cu biciclete…

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

Cu toate cântările mele din ultima vreme, vreau nu vreau, tot la ciclism mă întorc și vă anunț două evenimente speciale în care sunt direct implicat.

În ordine cronologică, sâmbata aceasta, pe 9 iulie, într-o mobilizare fără precedent, Bucureștiul și încă 13 județe din țară vor organiza simultan Let’s Bike It. Este vorba despre Suceava, Hunedoara, Timis, Arges, Cluj, Iasi, Sibiu, Arad, Hunedoara, Galati, Brasov si Neamt.

Evident, nu numai că vă aştept să participaţi la cea mai mare cartare pe biciclete pentru Let’s Do It, Romania care a avut vreodata loc, dar vă şi rog să promovaţi pe unde puteţi (share, like, RT) evenimentul 🙂

Al doilea eveniment este TRIATLONUL DE LA MAMAIA din 3 septembrie. Ştiu că mai e mult până atunci dar avem nişte informaţii mişto pentru voi.

Anul acesta este a 3-a ediţie, se desfăşoară pe 3 septembrie, este o disciplină cu 3 sporturi, aşa încât organizatorii s-au hotărât să invite şi să susţină cheltuielile pentru 3 echipe de bloggeri (nu doar pentru una cum a fost anul trecut)

Echipele de bloggeri vor participa la proba de ştafetă sprint – 750m inot, 20km bicicleta, 5km alergare.

Oricine are blog îşi poate anunţa intenţia de a participa, fie individual la una din probe (urmând ca la finalul înscrierii să afle dacă a intrat în vreo echipă) fie cu o echipă de 3 bloggeri, dacă vă cunoaşteţi şi v-aţi vorbit să vă înscrieţi ca echipă de sine stătătoare. Una din echipe va fi exclusiv din fete.

Eu vă sfătuiesc să nu ezitaţi. Nu este greu. Eu am fost anul trecut şi atmosfera e superbă şi merită tot efortul. În plus în august (luna premergătoare competiţiei) organizatorii au pus la punct nişte surprize pentru echipele participante. O să fie foarte mişto, atât în online cât şi în offline.

Dacă aţi depăşit faza ezitărilor (şi cred că deja aţi facut-o) vă rog să completaţi formularul de înscriere a bloggerilor existent pe site-ul oficial al competiţiei: https://www.trichallenge.ro/bloggeri/

Dacă nu v-aţi hotărât dar vă place ideea, revin cu rugămintea să vă anunţaţi prietenii şi cunoştinţele despre această ispravă minunată care urmează să se întâmple

Aşadar pls Share, Like, RT etc 🙂

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.