Pirații au pus stăpânire pe România

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Am aflat pe surse 🙂 că proaspătul film lansat weekend-ul trecut în cinematografe, Pirații din Caraibe 4, a depășit recordul de încasări în primul weekend deținut până acum de Avatar.

Cum a fost filmul v-am povestit aici. Ce nu am apucat încă să vă povestesc a fost fantastica aventură cu DreamTeamRO prin Centrul Vechi în căutare de comori 🙂

Aventura de acum două săptămâni a fost posibilă datorită minunaţilor de la Rogalski Grigoriu care împreună cu cei de la LifeAfterWork au pus la cale un City Quest pentru 6 echipe de bloggeri având ca temă Piraţii din Caraibe.

Timp de două ore am căutat indicii, am trecut probe şi am adunat puncte care la final au clasat echipa noastră pe locul 2. Echipa noastră, DreamTeam, a fost compusă din Make (căpitan de vas), Chinezu, Ruxa, eu şi Dana mea.

Una din probe, de exemplu, era să cântăm imnul piraţilor. Se puncta în plus dacă la cântare participau străini şi de asemenea se puncta creativitatea. Noi am dat peste un grup de muzicieni străini şi am hotărât să improvizăm cu versurile imnului pe linia melodică cântată de ei. Uitaţi mai jos ce a ieşit. Evident am luat punctaj maxim!

O altă probă era să facem un filmuleţ de prezentare a echipei. Evident şi aici se puncta creativitatea şi evident, şi aici am luat punctaj maxim! 🙂

Vă întrebaţi desigur, cum de am ieşit pe locul doi. Ei bine, au fost unii mai buni ca noi 🙂

Oricum a fost una din cele mai mişto campanii de promovare a unui film în România şi dacă vreți să simțiți pe cont propriu o parte din aventura pe care am trăit-o noi în ziua aceea, încercați să vă jucați un pic cu aplicația de pe Facebook care, dusă până la capăt vă poate aduce o croazieră pe Tamisa!

Eu m-am jucat un pic şi recunosc că m-a prins! 🙂 Ne vedem acolo!

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.