Oameni de spiță nobilă

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

A fost un weekend de bicicleală. Sâmbătă seara am fost la primul Bikewalk pe 2011. A fost o plimbare plăcută, de seară, în jur de 9km în centrul Bucureștiului, organizată ca la carte de Ariel și Iulian (BENEVA) și la care au fost aproape 300 de bicicliști.

Eu pun mai jos două poze, una din timpul turei și una de la final cu momentul ridicării bicicletelor deasupra orașului.

De bun augur și schimbarea sloganului BikeWalk din „Pentru că suntem mulți” în „Oameni de spiţă nobilă” 🙂 Felicitări!

BikeWalk 2011 © Photo by Simcute.ro

BikeWalk 2011 © Photo by Simcute.ro

BikeWalk 2011 © Photo by Gabriela Serban

BikeWalk 2011 © Photo by Gabriela Serban

Mai multe poze și impresii despre cum a fost găsiți pe pagina https://bikewalk.ro/cum-a-fost-la-primul-bikewalk-din-2011.html

Duminică am fost la LetsBikeIt spre Pădurea Nebună. O tură nebună cu peste 60 de bicicliști ocupând ulițele satelor din jurul Bucureștilor. Am pedalat împreună 95 km de-a lungul a 9 ore (evident cu pauze – multe și dese zic unii – binevenite cred eu pentru bunăstarea tuturor).

Găsiți multe poze și impresii pe pagina evenimentului de pe Facebook https://www.facebook.com/event.php?eid=127510097323323, dar mie îmi place în mod deosebit această poză pentru că reproduce foarte bine spiritul plimării de duminică.

Poze din timpul LetsBikeIt de duminică, 15 mai 2011, făcută de pe biclă cu telefonul

Ne vedem la următorul LetsBikeIt pe 4 iunie. Dacă vreți să fiți la curent intrați pe pagina de Facebook și dați Like 🙂 https://www.facebook.com/letsbikeit

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.