Când unul plânge, șapte găsesc motiv să râdă de el

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

Am pus aseară pe Facebook şi pe Twitter poza asta care, cum era firesc, a născut niscaiva reacţie şi era, deci, cazul să ofer şi nişte explicaţii.

N-am întâlnit așadar noi ăștia din DreamTeam să sărbătorim al nuștiucâtelea majorat al lui Murgeanu, ocazie cu care l-am invitat și pe Cosmin Tudoran să bea o bere cu noi, pentru că ne tot amenințam reciproc de ceva vreme cu asta.

Am profitat, de asemenea, de ocazie să facem cunoștință cu Kopel’s, localul lui Copolovici pe care eu, personal, îl vizitam prima oară dar pe care Cosmin Tudoran îl frecventează atât de des încât aseară tocmai devenise primarul localului pe FourSquare 🙂

(așa se explică afirmația mea de ieri de pe 4sq referitoare la faptul că eram la masă și cu primaru și cu proprietaru – deci, nu, nu era vorba despre van ghelie)

Dar hai să revenim la poză. Ca de obicei, unde se adună gașca Dream Team se nasc porții istovitoare și interminabile de râs. Involuntar, evident 😀

De data aceasta unuia dintre noi, și anume lui Claudiu Ciobanu, porția de râs nu i-a picat tocmai bine la șale. Claudiu suferă de protuzie (adică două vertebre apasă nervul sciatic, îmi șoptește pe mess) și fiecare mișcare în perioada asta este un chin pentru el. Noi râdeam și el plângea aproape de durere. Și parcă nu era de ajuns, ne mai chinuiam care pe unde apucam să îl surpindem în poze!

Ziceți și voi dacă suntem sănătoși!!!

Și acu, pentru că și Chinezu și Nicu au comentat asupra mâncării (la Nicu nici nu mă mir) trebuie musai să vă spun și eu pe scurt cum a decurs partea gastronomică.

L-am întrebat pe Copolovici ce-mi recomandă cu pui, și cu toate că (după reacția lui) puiul nu intra în categoria preparatelor lui preferate, s-a îndeletnicit și m-a servit cu o minunată porție de pui cu sos alb și ciuperci. Cu toate că eu nu i-am zis decât că vreau ceva cu pui, vreau să vă zic că m-a nimerit fantastic cu sosul alb, fiind un fan înrăit în această privință 🙂

Spre finalul serii ne-a onorat cu prezența-i încântătoare și Carmen, o adevarătă enciclopedie în materie de fashion, și care astăzi a profitat de articolul lui Cristi să ne mai facă un pic de educație în ceea ce-l privește pe Jimmy Choo :))) Carmen, i’m a big fan !!!! să ştii 🙂

Adaugă un comentariu

  • Carmen

    Sunt SIGURA:))! Nu am nici o indoiala!:))….. Odata ce il cunosti pe Jimmy, nu ai cum sa nu il cumpe…indragesti:))
    Vorba lui Claudiu: „Ce ne-am face fara Jimmy Choo?”:))
    Iti multumesc pt complimente, ma onoreaza! Multumesc si pt o seara frumoasa, o berica trendy:), o companie minunata si sa ne vedem cu bine, sanatosi, frumosi si ….branduiti:))
    Sarbatori Fericite, Vlad!

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.